Ankunft
Abreise
Personen
ab € 57
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Maritim Grand Azur*****
245 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Hotel Maritim Grand Azur*****
Kenan Evren Bulvari 17, TR-48700, Marmaris
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Maritim Grand Azur***** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Marmaris.
Hotel Maritim Grand Azur aktuelle Gesamtwertung 8,9 von 10, basierend auf 245 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Maritim Grand Azur***** / Marmaris abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

8,3
Bewertungen von:
Sprachauswahl Bewertungen:
Paar, Sept. 2012
"Mooi hotel met super vriendelijk personeel"
S. Vierstraete
8,0
07.10.2012 Het hotel ligt aan de wandelboulevard van Marmaris naar Icmeler. Heeft een leuke beachbar aan het eigen strand. Elke avond live muziek bij het diner en later in de bar. Gevarieerd buffet, hoofdgerecht wordt ter plekke gebakken. Dessert grote keuze uit taarten, vers fruit, pudding en mousse, ijs en buiten wordt er altijd iets gebakken (fruit of flensjes etc.). Ook bij ontbijt meer dan genoeg keuze en kun je allerlei eiergerechten ter plekke laten bakken. Mooi zwembad met fijne ligbedden. Wij hadden ruime kamer met zeezicht, elke dag keurig gepoetst.

"Top hotel"
jos snijers
6,0
23.09.2012 We wilden al eerder naar dit als zeer goed beoordeelde hotel , en nu hebben we het zelf meegemaakt : het is een tophotel , prachtig gelegen aan het strand , mooie palmentuim rondom groot zwembad . Het eten is fantastisch , elke dag keuze uit ontelbaar veel gerechten ; vlees en visgerechten worden ter plekke klaargemaakt. Je kunt binnen en buiten zitten en bij het diner genieten van steeds wisselende orkestjes met heel verschillend repertoir zeer goed passend bij de ambiance van het eten.
En toch nog een min : ja ! Ook in dit hotel is het gewoonte geworden met handdoeken je plaats te reserveren . Zeer irritant als handdoekenleggers de hele dag een leuk plekje aan zee bezet houden en pas aan het eind van de dag komen opdagen. Dit kan echt anders : er is genoeg personeel om ongebruikte plekken na een uur te ontruimen .Jammer van deze min want het is beslist een hotel om naar terug te gaan : dat blijken vele gasten jaarlijks te doen!

Paar, Sept. 2012
"Goed hotel maar ..... slecht geslapen"
marie-christine_pee...
1,0
17.09.2012 Hotel is goed gelegen, fantastisch personeel, eten variabel en warm.
Kamers netjes, maar kamer geboekt langs buitenzijde = straatlawaai,zelfs met ramen toe !! en muziekgejoel van nevenliggend hotel. Kamer was zeer netjes, goede douche. DUBBEL BED = springbox met grote plank en daarboven op een matras ECHT NIET GOED. Als alle bedden zo zijn ? of is dit een oplossing voor slechte matras ?????? Of is dit de vervanging van een versleten SPRINGOX ?????

"Prima Hotel"
Peter
8,0
26.09.2012 Mooi hotel, klassieke stijl. Perfect eten, Wij hadden een dubbele kamer met 2 flatscreens er in. Jammer dat we op de 2e verdieping zaten, het zeezicht werd belemmerd door de palmbomen. Beter om een kamer op de 4e verdieping te vragen. 15 jaar geleden in Marmaris geweest, het is erg veranderd. Wat wel fijn is dat het strand t.o.v 15 jaar geleden erg verbreed is. Enigste nadeel dat bij het zwembad te weinig toiletruimtes zijn.

Verder een lekkere vakantie

"Great place"
Kelly Thompson
9,0
22.12.2012 Sunrise hotel marmaris..we had a excellent time here recommend to every1

Paar, Juli 2012
"Blijft super hotel"
Theo&angelique
6,0
27.07.2012 zijn nu al weer voor de 10de x hier. Het blijft een goed hotel. Zijn bezig met een update van de kamers wat ook wel nodig was . Ze hebben afgelopen winter een compleet nieuwe verdieping op het hotel gebouwd met super mooie kamers, echt geweldig!! Helaas waren deze bezet, kon niet ombogen anders zeker gedaan , het is de 5de verdieping en pas volgend jaar te boeken via de reisorganisaties. Tevens is er een compleet nieuw Wellens en Spa center met professionele fitness, ook heel mooi. Deze winter gaan ze de andere verdiepingen renoveren. eten was weer zeer goed! We gaan zeker weer terug. Marmers doet er alles aan om de stad netjes te houden, ook dit jaar weer verbeteringen aan de boulevard aangebracht enz. Kortom een aanrader!

Paar, Juli 2012
"Heerlijke plek,lekker rustig mooie tuin enzv."
Anja en Albert
6,0
05.08.2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad ,jammer dat t weer voorbij is. Het restaurant is super echt een aanrader met een uitzicht die je niet snel meer tegenkomt. Vriendelijk personeel. De. Update,s van de kamers zijn wel nodig en een nieuw likje verf. Maar verder hebben we een top vakantie gehad. Jammer dat er niet overal wifi is. Betaal je 5 euro per dag voor. Inde lobby gratis. ook erg leuke mensen ontmoet. Gaan we zeker terug zien in Nederland. We komen zeker weer eens terug.

Paar, 2012
"Mooi hotel met grote grasvelden"
jolien
7,0
01.07.2012 Mooi hotel met prachtige tuin waar je ook lekker onder de bomen in de schaduw kunt liggen als het te heet is of als je niet van de (te) harde muziek houdt. Het eten vonden wij echt tegen vallen maar er is wel veel keus. Neem wel een kamer aan zwembad en zeekant want aan de straatkant is er erg veel herrie omdat dit een hele drukke straat is.Je kunt hier niet op je balkon zitten. De moskee hoor je hier ook om 5 uur 's ochtends daar wordt je dus wel wakker van.
Volgende keer maar weer naar het relaxte en prachtige Montana Pine Resort bij Oludeniz.

Freunde, Juni 2012
"Onbeschoft personeel en extreem luide muziek"
rdeke
7,0
02.07.2012 Ivm fam.bezoek logeerde ik hier laatste 12-15 jaar. Behalve slecht onderhoud (zie foto’s) zijn 2 zaken het laatste jaar veel slechter dan vroeger:

GEDRAG PERSONEEL, 2 voorbeelden:
-Ik ben uitgegleden en hard gevallen omdat er water op de vloer lag. Van alle kanten kwam personeel aangerend om eten en scherven te ruimen, maar er was niemand die mij overeind hielp, vroeg of het goed ging met mij, of mij zelfs maar aankeek!
- Een avond belde ik de receptie om te vragen of het lawaai onder mijn slaapkamer wat minder kon: er werd er gewoon opgehangen.

LAWAAI
Dit jaar staan opeens grote luidspeakers bij het zwembad, de godganse dag op max. volume. Maar om 22h breekt echt de hel los. Er wordt over de luidspeakers tot in de late uurtjes Karaoke gedaan. Loeihard, onder jouw slaapkamer. Probeer dan maar eens een boek te lezen oid. Onmogelijk. Er is geen ontsnappen aan de herrie. Om 22 uur begint namelijk óok de live band in het beachrestaurant, dwars door de Karaoke valszingers heen!

Paar, Juni 2012
"Was een super hotel*** in Marmaris"
guyenrosita
6,0
17.06.2012 ***dit hotel was een vip hotel en heeft binnenin een grote facelift nodig waar ze dan ook aan begonnen zijn, de ARROGANTE RUSSEN hebben ALL-IN en doen alsof ze alleen op de wereld zijn !!. Het hotel heeft veel openliggende troeven die nog niet ingevuld zijn, omkleed- cabines op het privéstrand, een gesloten omheining zodat ongewenste lieden niet binnen kunnen, voor rolstoel gebruikers zeer negatief, overal trappen zonder oprij, ook niet voor je valiezen die moet je zelf de trappen opsleuren bij aankomst, het tapijt is versleten, vanaf O6:00hr het gerammel en gekletter van de tafeldekkers buiten, rijden met hun metalen rolwagentjes vol schalen en borden over de tegels onder je balkon, de rook- ontwikkeling van de zes bbq's komt in je kamer zodat je je balkon moet ontruimen en alles afsluiten, en dit tot 23:00hr, muziek van het hotel in de tuin en van de strandbar is een kakofonie, en het eten is matig, drie x zalm op 1 week bvb en alcohol is enorm duur. turkse wijn 21€ de fles, nuja..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen