Hotelbewertungen Ferienpark Landal Marina Lipno*****

Landal Marina Lipno*****
357 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Ferienpark Landal Marina Lipno*****
Lipno nad Vltavou 310, CZ-38278, Lipno nad Vltavou
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Ferienpark Landal Marina Lipno***** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Lipno nad Vltavou.
Ferienpark Landal Marina Lipno aktuelle Gesamtwertung 8,5 von 10, basierend auf 357 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Landal Marina Lipno***** / Lipno nad Vltavou abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Sprachauswahl Bewertungen:
"Super genoten!"
peter m.
10,0
04.03.2013 Een prima plek voor een heerlijke week wintersport. Dicht bij piste, supermarkt, restaurantje en een heel fraaie omgeving. Dat het er dan ook nog eens relatief goedkoop is...dat is mooi meegenomen.
De foto's op de site van Landal en in de winterbrochure zeggen genoeg!
Skihuur vooraf geregeld zorgt dat alles klaar staat bij aankomst . Service bij verhuur zeer vriendelijk!
Ondanks geringe hoogte toch 7 pistes van voldoende lengte (700 tot ruim 1300 meter) en twee skifunparks voor jumps en zo meer. De 3 vierpersoonsliften voorkomen wachttijden dus dat levert veel skiplezier op. Wij zagen dat er heel veel skilessen in kleine groepjes werden gegeven ....Dus ook ideaal voor de jonge beginners.

Onze woning (een 4H-type) was tiptop, schoon, netjes en van alles voorzien.

Op de pistes zijn twee leuke "hutjes" met lokale drankjes en gerechten.

Familie mit Kindern, Feb. 2013
"Super mooi en leuk park"
Boogers
9,0
18.02.2013 Marina lipno ligt naast de piste. Ideaal dus voor kinderen. Het gebied is niet groot, maar voor beginnende skiërs is het een leuk gebied. Ook de skilessen voor de kinderen zijn goed verzorgd. De leraren doen erg hun best om de kinderen plezier te laten hebben.
Ook de prijs is erg goed, vergeleken met bijv Oostenrijk. Je kunt hier relatief goedkoop skien en eten. Op het park hebben wij maar een keer gegeten (frietjes gehaald bij de Nederlandse friettent die op het park staat). Verder heb je in de omgeving leuke en lekkere restaurantjes op loopafstand.
Ook is er een supermarkt op het park bij de skilift. Er is een ruim assortiment aanwezig, eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Echt een aanrader met kleine kinderen die net leren skien of voor beginnende skiërs.

Familie mit Kindern, 2013
"Dit is echt een toppark."
Eugene Grüter
10,0
17.02.2013 Prima park. Hier moet je naar toe. Skipistes direct bij het park. Park ligt een groot en wonderschoon meer.
Voor kinderen is het echt een paradijs. In allerlei opzichten. In zomer en in winter. Ski-park voor kinderen is echt geweldig!

"Een top week"
riemersma38
9,0
26.02.2013 Net terug van een week wintersport.
Echt een top park, de appartementen zijn goed. (6a1)
Het was redelijk druk waardoor je bij restaurantjes echt moest reserveren.
onze kinderen 5 en 8 hebben het skieen bij de skischool vrij snel geleerd en gingen na 2 a 3 dagen al de piste af, echt goed.
De prijs van de skiliften vindt ik verhoudingsgewijs duur, voor 8 km en 5 dagen 100 euro. de rest is spotgoedkoop, je kan bijna better gaan uit eten en eten zelf maken.

al bij al een top week gehad met genoeg verse sneeuw.
alleen een minpuntje, dat is de bevolking wat een stelletje chagerijnen zeg, dacht dat de fransen erg waren maar hun kunnen er ook wat van.

ook voor de zomer een aanrader denk ik.

Familie mit Jugendlichen, Feb. 2013
"Heerlijke plek in mooie omgeving"
Anja
8,0
24.02.2013 Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Landal in Lipno.
Aan sneeuw geen gebrek en daar kwamen we ook voor. Het appartement was prima, wij hadden een perfecte bank en nieuwe TV. De skipiste is op loopafstand waardoor de kinderen (11 en 14) zelf naar de skipiste konden gaan. In Lipno zelf genoeg eettentjes. Ook kon je er heerlijk wandelen langs het meer. We hebben ook de hondensleetochtgedaan. Echt een aanrader.wegen waren goed te berijden echter vertrekdag sneeuwde het zo hard dat het nirt bij tehouden was maar dat was ook in Duitsland op de snelweg.we zijn ook nog in Vyss7brod geweest. Daar heb jeeeenveitnamese marktwat wel grappig en goedkoop is. We hebben daar heerlijk gegeten bij Ucasnaen kregen bij vertrek nog een voucher voor 10% korting.
Kortom voor ons voor herhaling vatbaar. En ja die winterbanden heb je sowieso nodig.

"Prima wintersportvakantie!"
Erwin Vega
9,0
17.03.2013 Afgelopen februari voor de derde keer wezen wintersporten in Lipno nad Vltavou. We zaten in Landal Marina Lipno, perfecte accomodatie direct aan het bevroren stuwmeer. Vriendelijke mensen, ruim opgezet, een aanrader voor gezinnen met kinderen, die willen leren skiën of snowboarden.
Voor die hards die kicken op zwarte pistes en apres-ski minder geschikt.

"Verschrikkelijk kindvriendelijk,volwassen nope!!"
Nancy
4,0
7,0
20.02.2013 accomodatie is goed , banken waren slecht en kapot , oude tv die amper werkte ! De omgeving is goed . Het is gewoon een dorpje met eigenlijk alleen horeca gelegenheden restaurants paar winkels meer niet .Voor kleine kinderen is het een paradijs daar wordt alles voor gedaan maar voor oudere kinderen of volwassenen is er niks je bent wel op elkaar gericht .Er is geen apres ski aanwezig , voor Tsjechie vind ik het relatief duur . Wegen worden niet schoongemaakt ook niet op het park dus zorg voor goede winterbanden.

Familie mit Kindern, Feb. 2013
"Alternatief voor skiën in Oostenrijk mét kinderen"
Peters
10,0
17.02.2013 Een weekje ski vakantie in een 8 persoons huis. Prima huis, wel gehorig.
Ski pistes op loop afstand. Ideaal ! Ski les voor kinderen is goed maar wel erg druk. Het ski gebied is erg klein maar om gewoon leuk te skiën prima. Soms wat lange wachtrijen bij de liften. De prijzen zijn redelijk. Reken prijzen wel goed om voordat je beslist want ze zijn snel en achteraf denk je; 'heb ik zoveel betaald!' Wat betreft de Tjechen zelf vind ik ze maar onvriendelijk en ze zijn snel geïrriteerd als je hun niet begrijpt. Engels en Duits gaat ze niet goed af. Ten opzichte van skiën in Oostenrijk moet je wel veel inleveren maar voor kinderen is het een leuk alternatief. Misschien volgend jaar weer.

Geschäftsreise, Okt. 2012
"Heerlijk sportief gebied voor alle leeftijden"
J.G.Hoolmans
10,0
19.12.2012 Marina Lipno is een ruim opgezet vakantie park met een keur aan verschillende appartementen. Er zijn wel verschillen in technische staat, maar nooit echt storend en de receptie/technische dienst is zeer bereidwillig op zeer korte termijn e.e.a. op te lossen. Het welkomspakket is een aanrader en de Nederlandstalige receptie , maar Duits en Engels gaat ook uitstekend, is een prima hulp om verder uitstapjes te organiseren.

Gruppenreise, Okt. 2012
"Prima park op een mooie plek in Tsjechie"
Jurgen
9,0
28.10.2012 Met 9 personen hadden we het enige 10 persoonsappartement (nummer 234). Het was onze in eerste keer naar Tsjechie en dat is prima bevallen. Het park is ruim, schoon en alle faciliteiten zijn in of rondom het park aanwezig.
Het park is het bruisende centrum van het toerisme rondom het Lipno-meer. De omgeving is een paradijs voor fietsers, wandelaars, rodels en beginnende skiers. Het dorp Lipno is zelf niet veel maar het park rond skiliften en de straat richting meer met restaurant en winkels is prettig. Voor cultuur kun je naar Cesky Krumlov (aanrader!); Groot kasteel rond om oude stad.
Appartement was ruim en goed. Keramisch koken, NL talige tv, twee badkamers. Jammer van douche in bad en douchegordijnen.
Avondzonligging, slaapkamer boven waren zeer ruim. De ene slaapkamer beneden klein met twee eenpersoonsbedden ivm deur.

Land, omgeving, park en appartement prima voor elkaar. Dorp en zwembad voldoende. Weer? Goed op het moment dat de zon door de mist heen kwam.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen