De lodge biedt naast een paar huisje eenvoudige appartementen. De appartementen zijn schoon, eenvoudig, we hadden kamer 7 ( 3 bedden) en 9 ( 2 bedden) . Badkamers zijn enorm, maar de douches hebben slechte regeling (kamer 7 had de betere douche). Kamers worden elke dag schoongemaakt.
Ontbijt is zeer eenvoudig, toast, ontbijtgranen, oploskoffie, vers vruchtensap en vers fruit (banaan, watermeloen, ananas). De kok bereidt verse omelet, eieren, pannenkoeken, worstjes.
De lodge heeft een mooie tuin, een restaurant, een bar en een klein zwembad. Prijzen in het restaurant een redelijk voor wat je krijgt. Prima kwaliteit vlees, en mooi geserveerd, rijst, aardappelen, en wat groente. Er zijn koude drankjes te krijgen zoals water. De prijzen zijn hier dan wel weer redelijk hoog voor. Dus het is aan te raden overdag even naar een supermarktje te gaan is allemaal op loop afstand (nb zondags zijn er minder open en moet je wat verder lopen. Het is een pinautomaat Op ongeveer 300 m van de lodge is een pinautomaat (bewaakt) te vinden, evenals een pub ( 200 m) waar je stukken minder betaald voor een koud biertje. En je integreert gelijk met de locals. Er zit naast de bar een artist-shop, als je nog wat mooie schilderijtjes op de kop wilt tikken (als je goed onderhandeld neem je wel wat mooi mee).
Toen ging er een paar keer 's nachts. we voelden ons redden en het was geen gedoe.