Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg**** in Göteborg Bewertungen | Zoover
Startseite > Schweden > Västra Götaland > Göteborg > Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg****

Ankunft
Abreise
Personen
ab € 118
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.

Hotelbewertungen Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg****

5,4
Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg**** Göteborg
5 internationale Bewertungen
Bewertung abgeben

Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Göteborg.
Hotel Radisson Blu Scandinavia Gothenburg aktuelle Gesamtwertung 7,0 von 10, basierend auf 5 Hotelbewertungen.
Schriftgröße: A A A

5 Bewertungen für Radisson Blu Scandinavia Gothenburg****

Geschäftsreise, März 2011
Ok hotell
Chris
6,0
6,0
22.06.2011 Kan inte mer än säga att det är ett ok hotell men känns väldigt gammalt i stil och möbler mm då det rum jag bodde i hade mata och en tjock tv... trodde vi lever i 2011! men inte på detta hotell!

Paar
Prima hotel met pefecte ligging
Rene en Esther
10,0
9,0
03.01.2011 Dit hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het centraal station (waar je aankomt met de pendelbus vanaf vliegveld) Ideaal gelegen, midden in de stad, alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Kamers zijn ruim en netjes opgezet, en voorzien van alle gemakken zoals (gratis) safe en koffie/thee voorzieningen op de kamer. Ontbijt (inbegrepen)is goed verzorgd. Fitness zaal, suana en indoor pool zijn niet van het hotel maar wel via interne toegangsdeur bereikbaar en gasten van dit hotel hebben aparte voorwaarden! Goteborg is een leuke stad waar het massatoerisme nog niet heeft toegeslagen.

Paar, Dez. 2010
Perfect stadshotel met gunstige ligging
Rene en Esther
10,0
9,0
03.01.2011 Net terug vanuit Goteborg. Hotel ligt op slechts enkele minuten lopen vanaf centraal station(waar je aankomt met pendelbus vanaf vliegveld). Kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien (safe en koffie en thee voorzieningen op de kamer (gratis). Ontbijt was goed verzorgd, en van alles ruim aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fitness, Sauna en indoorpool zijn niet in het hotel maar via tussendeur bereikbaar vanuit het hotel. Hotelgasten hebben aparte kleedruimte`s etc. Hotel is ideaal gelegen tov alle bezienswaardigheden in de stad. Al met al zeker een aanrader!

Familie mit Jugendlichen, 2010
Schandelijk hotel met dure en oude kamers !
Max
4,0
2,0
4,0
2,0
5,0
03.08.2010 Deel 1 We komen rond 16 uur aan in het hotel. Vanaf het centraal station konden we te voet en in 5 minuten het hotel bereiken. We boekten een Junior Suite en stuurde op voorhand een mail met de vraag of de kamer gerenoveerd was.Nooit een antwoord gekregen

De lobby stonk verschrikkelijk naar curry en rijst en was zeer vuil. We kregen een kamer op de 4de verdieping . De deur ging naar buiten open en er verscheen een lelijke en oude kamer die verduft rook . Mijn ogen deden pijn van de oude TV de beelden daar beweegden op en neer . Onze deur naar het terras was kapot en kon niet op slot . De badkamer kwam uit de 70er jaren en was versleten. Op het bureau stond een grote verfstreep en overal was er stof. Het leek wel dat de kamer maanden niet gebruikt en schoongemaakt was . Het extra bed piepte ook verschrikkelijk.

Er was een Nespresso apparaat in de kamer en ik vind dat zelf dat die machine een betere kamer verdient . Op ons gedeeld terras stond een lounge zetel . Er is gratis internet.

Familie mit Jugendlichen, 2010
Schandelijk hotel met dure en oude kamers !
Max
03.08.2010 Deel 2 We zijn gaan klagen bij de FO manager . Zij wou ons zelf een korting aanbieden als we in die kamer bleven . Schandalig ! Op het internet staan vele mooiere foto's van de Junior Suite. Zij zij dat er geen hogere of nieuwere kamers vrij waren. Dus hadden we geen andere keuze om te downgraden naar een Familie kamer . Die was kleiner maar al iets moderner . De badkamer leek hetzelfde maar had een nieuwe haardroger . De toiletbril was zo dun dat het op een wegwerpbril leek .

Het extra bed kraakte hier ook verschrikkelijk maar de TV was moderner.

Het ontbijt was een van de slechtste ooit gezien. Het was een kindertuin . Overal kinderen en vuiligheid . Er werd amper bijgevuld en het eten was van lage kwaliteit . Het kan zijn dat er gewoon geen plaats is.

Er is een zwembad en fitness dat gratis is voor Suites en Business kamers of 12 euro per persoon.

Het is een zeer duur hotel 275 euro voor een Junior Suite of 185 voor een Family kamer. Gelukkig betaalden we niet zo veel.

5 internationale Bewertungen
9,5
6,9
5,4

Bewertungen von:
Alle anzeigen (5)
Geschäftsreise (1)
Paar (2)
Familie mit Jugendlichen (2)

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Die gastfreundlichsten Einwohner Europas hat...

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login! Klicken Sie hier für weitere Informationen