Camping Hallebäck Stugor Vildmark in Dalskog Bewertungen | Zoover
Startseite > Schweden > Västra Götaland > Dalskog > Camping Hallebäck Stugor Vildmark

Hotelbewertungen Camping Hallebäck Stugor Vildmark

8,4
Camping Hallebäck Stugor Vildmark Dalskog
26 internationale Bewertungen
Bewertung abgeben

Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Camping Hallebäck Stugor Vildmark und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Dalskog.
Camping Hallebäck Stugor Vildmark aktuelle Gesamtwertung 9,3 von 10, basierend auf 26 Hotelbewertungen.
Schriftgröße: A A A

26 Bewertungen für Hallebäck Stugor Vildmark

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
Dit wens je iedereen toe voor een echte vakantie
Rob,Hennie enJuliet...
7,0
13.08.2011 Dit jaar voor de 2e keer bij Ans en Rob onze vakantie begonnen. Bijna 10 dagen gebleven , want kanoen vanaf Halleback is toch heel wat rustiger dan een week de wildernis ingaan en elke dag weet je tentje op een andere plek opzetten etc... Wat een luxe Rob die ons met zijn auto beladen met 2 kanoes heeft afgezet om daarna rustig een hele dag te peddelen en wie staat er aan het einde van de rit ons weer op te wachten, onze trouwe Rob.En Ans die je verrast met haar eigen lieve attenties.
En wat te denken van kanoen op het meer , 5 minuten lopen vanaf de camping, gewoon om 17.00 uur vertrekken en genieten van de stilte van het door ons zo genoemde ijzermeer en de vrijheid als je maar voor 23.00 uur terug bent!!!
Frambozen, bosbessen, cantharellen plukken. Op de ergste regendag het toch naar je zin hebben omdat Rowan, zoon van Ans en Rob het voor elkaar heeft gekregen om in ongedwongen sfeer met de aanwezigen die wilden samen pizzas's te bakkken , te smullen en eindeloos napraten.

Familie mit Kindern, Juli 2011
Voor de 3e keer en weer e-i-n-d-e-l-o-o-s!
Gert en Nancy
10,0
06.08.2011 Net terug van vakantie en wil rob en ans een pluim geven. Weer een fantastische vakantie op halleback. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met kubb en wij hebben van de rust en goede zorgen genoten. Bedankt voor weer een heerlijke vakantie!
Gert, Nancy & kids

Paar, Juli 2010
Een pareltje in de bossen van Dalsland
fam. de Hoop
2,0
31.05.2011 inmiddels hebben we alweer geboekt voor augustus op de heerlijke minicamping bij Rob en Ans. Vorig jaar hier voor het eerst, bij toeval aangekomen. We wilden eigenlijk maar 1 of 2 nachtjes blijven maar zijn de rest van onze vakantie blijven plakken omdat we hier alles vonden wat wij wilden:goede service (o.a.elke ochtend vers warm brood!), ruime plekken, rust en eenvoudige maar schone en nette voorzieningen. Zelfs gratis internet (wifi)!
We verheugen ons er op!
eigenaar Robbert, 04.07.2011
Anmerkung des Eigentümers:  bedankt voor jullie reactie,maar dat 2tje voor het sanitair is toch hopelijk een drukfoutje ;o)
Hotelier antworten

Paar, Juli 2010
Super camping in alle opzichten!!!!!
Marijke van Wieren
10,0
22.08.2010 Het was de eerste keer voor ons op vakantie naar Zweden...... En wat troffen we het met de eerste camping, Halleback stugor! Zo goed dat we de planning van trekken los hebben gelaten en de volle 2,5 week gebleven zijn.....
Deze familiaire camping biedt alles wat een mens zich maar kan wensen: kleine, gezellige camping, wonderschone omgeving, super gastvrij land.
Er zijn ruime kampeerplaatsen, slecht weer onderdak, speelschuur, kubb-veldje (Zweeds spelletje,wat erg verslavend is!), kampvuur plaatsen, stugor, schoon sanitair, en super betrokken en lieve camping eigenaren!!!
Rob en Ans: tot zeer binnenkort, van ons kom je niet meer af!

Paar, Juni 2010
Bedankt voor de heerlijke tijd op jullie Camping!
Ton Wientjes
10,0
25.07.2010 Na vele teleurstellingen van overvolle campings met uitzicht op caravans en campers zijn we bij toeval op Halleback gekomen. Wat een plekje! Wat een lieve mensen! Elke morgen vers gebakken brood, ruime plekken midden in het bos en overal meertjes.
Rob en Ans, bedankt voor de fijne vakantie en tot volgend jaar!
Fam. Wientjes

Paar, Mai 2010
Wat een fantaschtische plek!
Anlies Wagenaar
9,0
06.06.2010 Wat hebben we hier genoten. Heerlijke rust en natuurschoon. Een pareltje in de bossen.
Rob en Ans bedankt voor het fijne verblijf en tot in het najaar!
Fam.Rutjes

Paar, Juni 2009
Uniek in zijn soort!
kees en hilde van z...
10,0
04.08.2009 We gingen er al helemaal van uit dat dit soort kleinschalige campings niet meer zou bestaan... Wat zijn we blij dat we dit toch gevonden hebben. Rust, natuurschoon, lieve beheerders, superschoon sanitair, alles zeer verzorgd en 's-ochtends vers gebakken brood! Vanuit onze tent liepen we zo het bos in en op 30m afstand een ree met 2 kalfjes! In de winter gaan we hier ook naar toe om te langlaufen (voor de deur van het huisje opstappen!) en de reservering voor volgend jaar is al gedaan. Rob en Ans, bedankt voor de fijne vakantie en verander niets aan het concept! Perfect!

Paar
Deze willen we eigenlijk geheim houden!
Rolf van Santen
10,0
26.12.2008 Wat een heerlijk plekje hebben we gevonden. Geweldig ge'langlauft' en voor de deur begonnen! Zó het bos in en uren genieten én: een onvergetelijke ontmoeting met een eland! Geweldig! Volgende vakantie weer hier naar toe!

Familie
Dit volgend jaar wél weer!
Frits en Emanuelle ...
7,0
10,0
16.09.2008 Dit volgend jaar wél weer!
Reeds het oprijden van de camping was een verademing! Geen slagboom of verplichte receptie, geen afgeperkte plaatsen, rustig rondkijken of het je bevalt... en ons is het fantastisch goed bevallen! De kinderen kunnen op het hele terrein veilig spelen omdat er geen weggetjes met doorgaand verkeer zijn.
Prijs kwaliteit: waar vind je voor nog geen €45 per dag een huisje voor 4 personen of een tentplek voor €16? Wil je disco of ander vertier dan moet je maar naar zo'n gigacamping. Top dat de 'familie' probeert om het iedereen naar de zin te maken.
Heerlijke rust, eenvoudig en schoon sanitair, volop wandel- en watersport mogelijkheden. Een aanrader voor natuurliefhebbers. Wij komen in ieder geval volgend jaar weer terug!

Paar
Geen volgende keer meer.
Sander en Sandra
4,0
5,0
5,0
11.09.2008 Aardige camping maar meer iets van iemand met een hobby, facilitair zeer minimaal voor 30 personen (toen aanwezig) incl. kinderen twee maal een douche en wc (wel schoon). Geen mooie verre uitzichten vanaf de camping wat zo mooi is in Zweden. Maar je kijkt snel bij je buren binnen, weinig privacy. doet me denken aan de tuin hier in Alphen. Ons uitzicht was de moestuin met de composthoop waar ik mijn eigen etensresten op terug kon kijken.
Als ik op vakantie ben wil ik er zeker geen rekening mee houden tot hoelaat ik mag douchen afwassen etc. de Familie had hier duidelijke keuze's voor hun gasten in gemaakt net als de andere leefregels.

De natuur is er uiteraard fantastisch zoals op de meeste plaatsen in Zweden. Maar dan liever op een andere camping waar ik me vrij kan voelen.

eigenaar Robbert, 04.07.2011
Anmerkung des Eigentümers:  Wat jammer dat we er niet in geslaagd zijn het jullie naar de zin te maken. En regels? Ja, om (bijna) iedereen ter wille te zijn en het rustige imago van Hallebäck Stugor hoog te houden,hebben we inderdaad een paar regels waarvan we hopen dat ieder daar zijn voordeel mee kan doen. We gaan bekijken op welke manier we het wat vriendelijker kunnen maken. Bedankt voor jullie reactie.
Hotelier antworten

Bewertungen von:
Alle anzeigen (26)
Paar (14)
Familie (6)
Familie mit Jugendlichen (1)
Familie mit Kindern (1)
Freunde (4)

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Die gastfreundlichsten Einwohner Europas hat...

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login! Klicken Sie hier für weitere Informationen