Ferienpark Tyngsjö Vildmark** in Äppelbo Bewertungen | Zoover

6,7
Ferienpark Tyngsjö Vildmark** Äppelbo
31 internationale Bewertungen
Bewertung abgeben

Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Ferienpark Tyngsjö Vildmark** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Äppelbo.
Ferienpark Tyngsjö Vildmark aktuelle Gesamtwertung 8,1 von 10, basierend auf 31 Hotelbewertungen.
Schriftgröße: A A A

31 Bewertungen für Tyngsjö Vildmark**

Familie mit Kindern, 2012
Perfect, vriendelijk, rustig en natuurlijk
Hans
8,0
08.01.2012 Tyngsjo Vildmark is een geweldige plek om kennis te maken met de zeer mooie Zweedse natuur. Voor ons begint de vakantie 's avonds van te voren al om plm 18:00 als we aan boord van de veerboot tussen Kiel en Göteborg zijn. Je komt dan 's ochtends om 9:00 uur aan in Göteborg en rijdt in plm 5 - 6 uur naar Tyngsjo. Zorg ervoor dat je in Hagfors boodschappen doet, want van Tyngsjo naar de supermarkt is het wel een dik half uur rijden. Het park is eenvoudig en ruim opgezet en de huisjes gewoon goed (verwacht geen luxe), maar de eigenaren maken het verschil. Marry en René zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de omgeving in de zomer en de winter. Natuurlijk kun je mee met één van de vele activiteiten (de safari's zijn erg leuk en leerzaam), maar Marry en René helpen je ook graag op weg als je zelf de wildernis in wilt gaan. Dat kan met een kano, sneeuwschoenen of gewoon wandelend. Als je al een wat ervaren buitensporter bent dan kom je hier prima aan je trekken. Heerlijk rustig!

Familie mit Kindern, Dez. 2011
Geweldige ervaring
m wickering-sturm
7,0
11.01.2012 Een goede accomodatie, geweldig leuke en hulpvaardige (Nederlandse) beheerders, fantastische activiteiten. Basic huisjes, maar alles wat je nodig hebt is voorhanden. En elke ochtend vers gebakken broodjes! De omgeving is schitterend en de stilte die je kunt ervaren heerlijk.

Paar, Aug. 2011
Geweldig; een plek in ons hart
Annemieke en Peter
8,0
10.08.2011 Na kanotrektochten en rondreizen met de auto kozen we nu Tyngsjö Vildmark om een van de mooiste outdoor gebieden van Zweden te verkennen. Vanuit Tyngsjö Vildmark ben je na een paar heuvels al in de overdonderend mooie en stille natuur. De beheerders, Marry en René, komen meteen vertrouwd over; geven een goede verzorging en informatie om te wandelen, fietsen en kanoën. Na onze dagtochten kwamen we aan in de stuga met keuken, koelkast; even douchen en dan op de veranda nagenieten.
De stuga is geïsoleerd, met kleine ramen, een constante prettige temperatuur en geen insecten; van alle gemakken voorzien en (Hollanders) heel voordelig gehuurd.
Het was leuk om 35 km naar de supermarkt te rijden om voor enkele dagen in te kopen. We genoten van de weg alsof we naar een natuurfilm keken. Een heerlijk diner hadden we in Värdshuset Lugnet, hotel-restaurant, even onder Malung aan de Västerdalälven.
Het vertrek viel ons zwaar, er resten foto's en gedachten…, totdat we er nog een keer heen kunnen.

Familie mit Kindern, Juli 2011
Een fijne vakantie in een prachtige omgeving!
debbie winkels-vosh...
8,0
23.08.2011 In juli hebben wij met ons gezinnetje het park bezocht en hebben een erg fijne vakantie gehad. Huisje karin is zeker aan te bevelen. Ruime plaatsen midden in de natuur.

Marry en rene zijn geweldige mensen die je een prettig verblijf geven. En je voelt je er gauw thuis.

Kanovaren, mountainbiken, wandeltochten en vissen, echt geweldig! En dit is allemaal mogelijk vanaf het parkje.

Wil je rust, geborgenheid, en natuurschoon dan ben je hier op z'n plaats.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
Veel natuuractiviteiten hartelijke eigenaren.
kuijper
7,0
12.09.2011 fijne actieve natuurvakantie. pubers waren ook enthousiast! lekker veel lezen en spelletjes.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
Rustieke camping aan het water!
Myriam
7,0
05.08.2011 Je kunt pal aan het water staan met je tent. Schoon zwem/viswater, mooie ruime plekken. vuurplaatsen. Voldoende leuke dingen met of zonder kinderen te doen/te bezoeken in de buurt bij wat minder weer.

Freunde, Mai 2011
Simpel maar functioneel park/camping
Gruijl
6,0
5,0
05.06.2011 onderkomens zijn weliswaar gedateerd maar gezien de billijke prijs zeker waar voor ons geld gekregen.
De eigenaren doen er alles aan om hun gasten het naar hun zin te maken.
Wij hebben een kanotocht gemaakt en zijn van alle info en papieren voorzien door de eigenaren en zijn nimmer voor verrassingen komen te staan.
Ook toen bleek dat wij niet verder konden door omstandigheden werden wij zeer snel, vriendelijk en adequaat geholpen en opgehaald.

Kortom alle waar naar het geld gehad en zeker een aanrader!

Paar, Mai 2011
Summer Getaway
Brandon
6,0
06.06.2011 Excellent place to getaway from everyday city life. Calm and relaxed amongst the beautiful Swedish outdoors!

alleinreisend, März 2011
Super locatie en gastvrije mensen.
David
8,0
25.03.2011 Fantastische mensen die je het gevoel geven bij vrienden op bezoek te zijn in plaats van een huisje gehuurd te hebben op een park. Uitstekende tips gekregen voor mijn 5 daagse solo sneeuwschoen trekking. De huisjes zijn prima, alles is aanwezig. De inrichting is niet sprankelend modern, maar alles is er dus wat wil je nog meer. Hier ga ik vaak terug komen, dat is zeker.

Familie mit Kindern, Feb. 2011
Fantastische actieve vakantie
Peter_de_Groot
7,0
04.03.2011 We hebben een geweldige vakantie achter de rug, met zeer uiteenlopende activiteiten, zoals ijsvissen, sneeuwwandelen, langlaufen, husky tocht en niet te vergeten skieen!
Omgeving is geweldig, mensen zijn zeer vriendelijk, kortom een topvakantie!

31 internationale Bewertungen
6,7

Bewertungen von:
Alle anzeigen (31)
Paar (7)
Familie mit Jugendlichen (5)
Familie mit Kindern (14)
Freunde (1)
Gruppenreise (3)
alleinreisend (1)

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Die gastfreundlichsten Einwohner Europas hat...

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login! Klicken Sie hier für weitere Informationen