Hotel Cocor*** in Neptun Bewertungen | Zoover

Ankunft
Abreise
Personen
ab -
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.

Hotelbewertungen Hotel Cocor***

7,4
Hotel Cocor*** Neptun
7 internationale Bewertungen
Bewertung abgeben

Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Cocor*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Neptun.
Hotel Cocor aktuelle Gesamtwertung 6,8 von 10, basierend auf 7 Hotelbewertungen.
Schriftgröße: A A A

7 Bewertungen für Cocor***

Gruppenreise, Aug. 2010
Mooi hotel met schitterende Spa-afdeling
Margré de Vos
9,0
17.09.2010 Receptiepersoneel weinig behulpzaam tenzij je op je strepen staat. Vriendelijk en behulpzaam kamerpersoneel. Spa-afdeling voortreffelijk: alles is goed geregeld.
Misschien een tip voor het algemene buitenbad: meer toezicht op te duidelijk aanwezige jeugd in het bad, zodat ouderen ook kans krijgen om te zwemmen.

Paar, Aug. 2010
Teveel kinderen, te druk
c. v.d. meijden
8,0
14.09.2010 Beide recepties: geen vriendelijke dames. Weinig behulpzaam.
Er wordt geen toezicht gehouden op jeugd in hotel en bovenal in zwembad. Door baldadigheid is het voor ouderen vrij moeilijk om te zwemmen.
Veel te veel kinderen in het hotel. Het leek af en toe wel een kindercreche.

Gruppenreise, Aug. 2010
Nooit Meer
Marijke
2,0
2,0
5,0
07.10.2010 In Neptun is helemaal niet te doen.
Het eten was merendeel koud.
Het personeel bij de receptie is erg onvriendelijk en onkundig over de wensen van gasten uit het buitenland.
Corruptie is overal aanwezig.

alleinreisend, Sept. 2009
Fantastische nieuwe medische Spa!
Starchild
7,0
13.11.2009 Ik kan me totaal niet herkennen in de beoordeling van XXX! Ik vond het jammer, dat er 's middags alleen warm eten beschikbaar was. Helaas was het warme eten niet altijd lekker heet, zoals soep. Groot pluspunt van dit hotel is de fantastische nieuwe medische spa met een zeer vriendelijke kuurmanager, die goed Nederlands spreekt. De behandelingen zijn super en personeel is erg vriendelijk. Kamers worden ook goed bijgehouden met elke dag schone handdoeken. Het bar en receptie personeel vond ik niet altijd erg vriendelijk en soms erg bot! Vooral met wisselgeld deden ze erg moeilijk. Helaas is het seizoen al half september afgelopen. In de 2e week sloten al diverse winkels hun deuren en werden de strandstoelen al verwijderd. Het weer was nog goed, toen we weggingen, dus er is veel winst te behalen als het seizoen nog een maand langer duurt! Ik ben zeker van plan om nog een keer terug te gaan om dan weer lekker te genieten van de massages en het heerlijke binnen zwembad.

alleinreisend, Sept. 2008
Toch 4* waard
Jan van Raaij
8,0
04.10.2008 1e keer. Bijna eens met hr.Frissen. De kamer was wel 4*. Receptie idem, maar 't restaurant personeel krijgt van mij 'n 9. Bijna alles in 't Duits en erg vriendelijk. 't Strandseizoen loopt van half juni tot half september. De 2e week van sept. waren en deels winkels en deels hotels gesloten.
Ze zouden er meer gebruik van moeten maken.

alleinreisend, Aug. 2008
Tegenvaller
Frissen Math
7,0
11.09.2008 Heb voor het eerst dit hotel genomen. Qua kamer en eten een gemiddeld hotel. Wat gastvriendelijkheid betreft zou ik zeggen een 5, daar de benadering aan de receptie te wensen over laat. De dames geven al direct te kennen dat ze in het Engels aangesproken willen worden. Vindt ik zeer onvriendelijk., daar heel veel Duitse en Nederlandse gasten zijn (vooral oudere) welke de Engelse taal niet machtig. Deze dames moeten zich realiseren dat zij er voor de gasten zijn, en zij ons nodig hebben. Moeten nog heel veel leren voor ze Touristisch goed voor de dag kunnen komen.

Paar, Aug. 2006
Naar roemeense normen goed
Roeland
6,0
12.09.2008 Eerste maal dit hotel geboekt . 4 sterren is wel overgewaardeerd.
Weinig plaats in badkamer en klein tv-scherm welke te hoog geplaatst.3de week in restaurant wel kwaliteitsvermindering.Is waarschijnlijk toch een van de beste hotels van Neptun-Olimp.

7 internationale Bewertungen

alleinreisend (3)

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Die gastfreundlichsten Einwohner Europas hat...

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login! Klicken Sie hier für weitere Informationen