Ankunft
Abreise
Personen
ab € 110
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Asterhof****
112 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Aparthotel Asterhof****
Asterweg 3, A-6264, Fügen
Offizielle website
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Aparthotel Asterhof**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Fügen.
Aparthotel Asterhof aktuelle Gesamtwertung 9,6 von 10, basierend auf 112 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Asterhof**** / Fügen abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Familie mit Kindern, Apr. 2013
"Ons tweede thuis"
Barak Obama
10,0
15.05.2013 Deze mensen met een gouden randje (Annie, Patrick, Lisi en Rudi) geven ons telkens weer de meest fantastische tijd van ons leven.
Voor hen telt maar 1 ding en dat is dat de gasten het naar de zin hebben.

De kamers zijn superschoon en zeer ruim. Het speelgedeelte voor de kinderen zowel binnen als buiten is zeer goed en erg mooi aangelegd.

We zijn er nu 5 keer geweest en we hopen er nog vele en vele jaren te komen. Bedankt voor de fantastische tijd!!

Paar, März 2013
"Ongelooflijk goede accomodatie"
Jeanet en Edwin
8,0
24.03.2013 Wij zijn al diverse keren te gast geweest bij Anni, Patrick, Lizl en Rudl, en het is iedere keer weer fantastisch. Alles is heerlijk schoon, er wordt meerdere keren per week schoongemaakt waarbij je ook nieuwe handdoeken krijgt. De appartementen zijn zeer ruim en prachtig ingericht, met altijd een mooi uitzicht. Het ontbijt is zeer gevarieerd, ook met streekproducten en lekkernijen, een dikke 10! Er is altijd voldoende parkeerplek voor de auto, en de famlie is enorm vriendelijk en liefdevol bezig met het naar de zin maken van iedereen.

Paar, Feb. 2013
"Fantastisch Hotel / Appartement"
Erik Riedijk
10,0
26.02.2013 je kan bij deze familie goed terecht voor een geweldige vakantie.

Aparthotel Asterhof**** - Jetzt günstig buchen bei:

Familie mit Kindern, Feb. 2013
"Geweldig !!!"
Astrid Schouwenaar
9,0
04.03.2013 Wij zijn zaterdag teruggekomen van een week Fugen wintersport en hebben een geweldige vakantie gehad in aparthotel Asterhof. Zeer gastvrij en een geweldig ontbijt. Het avondeten hebben wij in hotel Schiestl genuttigd en was ook erg goed en je werd er met een gratis shuttlebus naar toe gebracht. De kamers zijn prachtig en zeer schoon! Het wintersportgebieden heeft voor iedereen wat te bieden en de skischool in Hochfugen heeft Nederlandssprekende skilelaren. Je kunt met een gratis skibus naar Hochfugen wat een ritje is van ongeveer 20 minuten. Is heel goed te doen.
Al met al een geweldige vakantie en ook in de zomer zeker een bezoekje waard. De skitocht met eigenaar Patrick was geweldig!

Familie mit Jugendlichen, 2013
"Nog steeds iedeaal"
Henk Bax
7,0
07.01.2013 Het verblijven in Asterhof is iets waar we elk jaar opnieuw naar uitkijken. Dat begint aan het ind van de wintersportvakantie wanneer we de reservering voor het volgend jaar al maken. Anni en familie zijn o.i. de perfecte gastgevers; zij zijn altijd vriendelijk en staan steeds voor je klaar. Tips voor niet wintersporters zijn goed; de voorgestelde wandelbestemmingen nodigen uit tot herhaling bij een volgende vakantie.

Paar, Dez. 2012
"Parasta saatavaa"
Schoevers-Kosonen
10,0
20.12.2012 Ensi luokan huoneet ja aparttamentot.
Reilut ja puhtaat.
Ystävälliset omistajat.
Ensi luokan aamiainen.
Hyvät talviurheilu olosuhteet

Familie mit Kindern, Sept. 2012
"Zowel in de zomer als in de winter topaccomodatie!"
fam. de Roos
8,0
11.09.2012 Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Annie en haar familieleden. Annie heeft altijd tips over uitstapjes (spreekt vloeiend Nederlands) en zelf origaniseren ze ook bv. een grillavond of wandeltocht. Buiten is een schitterende waterspeeltuin aangelegd tussen de fruitbomen. Daartussen staan ligbedjes dus ideaal om even bij te komen terwijl de kinderen zich prima vermaken. Binnen zijn er 2 speelkamers voor alle leeftijden. Je kunt kiezen voor een uitgebreid ontbijt of voor de verse broodjesservice. Wij hadden appartement 8 op de 2e verdieping met een heerlijk groot overdekt terras met ochtendzon. Ons appartement was ruim en erg schoon. Wij waren hier met oma en ons zoontje van 4 en we hebben nu alle 4 heimwee! Dus geschikt voor alle leeftijden! Goede uitvalshoek voor diverse uitstapjes. Afgelopen winter zaten we met de familie in 2 penthouses op de 3e verdieping en dat was ook perfect. WIj komen dus zeker terug!

Paar, Aug. 2012
"Heerlijk genieten in en rond de asterhof"
W. van den Brink
8,0
13.09.2012 Gezellig familie hotel rustig gelegen net buiten het dorp. Er wordt nederlands gesproken op de receptie..De kamers zijn ruim en comfortabel, bovendien zijn ze goed schoon. Elke ochtend ben je verzekerd van een heerlijk ontbijt met veel landprodukten. Het hotel heeft leuke dingen voor kinderen om zich te vermaken. Ook mindervalide kunnen hier een fijne vakantie houden. Het hotel heeft mooi uitzicht. 1 keer per week wordt er een grill avond georganiseert, heel gezellig. Wij zijn er nu 3keer geweest en zullen beslist nog vaker hier naar toe gaan!

Familie mit Kindern, Aug. 2012
"Super , met geweldig uitzicht over zillertal"
mulder eric
8,0
19.08.2012 een geweldig hotel met goede voorzieningen , ook voor de kinderen binnen en buiten.
ook een zeer goede bbq avond gehad in de bbq-hutte met een trompet optreden van de kids van patrick en anni

Familie mit Kindern, 2012
"Fantastische plek"
katrien dewaele
10,0
08.08.2012 Een erg verzorgd aparthotel met mensen die dit duidelijk met hart en ziel doen. Een absolute aanrader voor rustzoekers, maar ook voor gezinnen met kinderen is er vanalles, zowel bij mooi als bij slecht weer! Kraaknet, zeer gastvrij,... een het lijstje met superlatieven kan nog wel wat verder gaan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen