11.02.2013
Wij hebben al in behoorlijk wat hotels vertoeft maar we hebben nog nooit in zo'n slecht hotel gezeten. Het had totaal geen sfeer en was onpersoonlijk. Herrie van grote groepen gasten, muziek (!) op de gang, receptioniste die bekken trekt achter de gasten hun rug, arrogant gedrag ober, schoonmaak die niet op komt dagen, zich niet aan het menu kunnen houden, krakend bed, luide afzuiginstallatie in de badkamer, slecht ontvangst op de tv, slechte wifi, badkleding in de sauna ondanks vermeldingen dat dat niet is toegestaan, herrie in de sauna ondanks dat er staat dat het een stiltezone is, herrie van de apresskikroeg aan de overkant en toen ik op de zonnebank wilde kon dat niet omdat daar tassen en koffers werden opgeslagen van vertrekkende gasten. Duidelijk te hoge werkdruk van de medewerkers van dit hotel. Wij zullen dit nooit aan iemand aanbevelen, laat staan nog eens naar toe gaan.
Kinderfreundlichkeit
10,0
06.08.2012
Dit hotel is gewoon de max, schitterende gastvrijheid, lekker eten, en goede sportfaciliteiten voor ouders en jeugd waaronder prachtige MTB's van Focus.