Hotelbewertungen Muiderslot

"Mooi slot"
Frank En Jacqueline
14.05.2013 Bezichtiging waard. Erg mooi

Gruppenreise, Apr. 2013
"Blijft een fantastisch slot."
C.A. de Haan
25.04.2013 Voor geschiedenis snuivers

Paar, Apr. 2013
"Prachtig kasteel"
Theo van Tongeren
8,0
28.04.2013 De rondlieding die je krijgt op het Muiderslot wordt op een hel humoristische manier gedaan, daarnaast wordt heel veel informatie gegeven over de geschiedenis van het kasteel en je kunt veel vrage stellen. Echt een aanrader.

Familie mit Kindern, März 2013
"Leuk voor kinderen."
M. Koek
8,0
01.04.2013 Leuk voor kinderen!
Binnen- en buitenactiviteiten.

Gruppenreise, 2013
"Mooier dan ooit"
Ed
9,0
28.03.2013 Na de uitbreiding van de rondleidingen van enkele jaren geleden nog meer de moeite waard!

Familie mit Jugendlichen, 2013
"Zeer zeker de moeite waard"
Linda
10,0
21.02.2013 Zeker de moeite waard van het bezoeken, worden ook regelmatig zwaardvechtshows gegeven.

Familie mit Kindern, Feb. 2013
"Leuk"
kim
7,0
14.02.2013 Zoals in de andere beoordeling te lezen is kun je een deel van muiderslot zelf bezichtigen en een deel is alleen toegankelijk tijdens de rondleiding.
Deze duurt ongeveer 30 minuten. Ik vond de rondleiding niet bijzonder, maar dat zal ook erg per gids verschillen.
Voor de kinderen zijn er routes uitgezet met vragen en stempels. Die route eindigt in de souvenirshop en aansluitend het restaurant.
Met twee uur heb je alles wel gezien.

Paar, Feb. 2013
"Mooi landgoed"
L. van Ekert
7,0
10.02.2013 Leuk voor alle leeftijden. Gedeeltelijk zelf te bezoeken, gedeeltelijk met rondleiding. Prachtige locatie.

Familie mit Kindern, Jan. 2013
"Kasteel zoals een kasteel hoort te zijn"
Madelon
9,0
22.01.2013 Dat je in Nederland nog zulke kastelen treft, hoewel we niet eens ver weg wonen was dit toch echt een aangename verrassing. Het ziet er prachtig uit en er zijn veel leuke dingen te doen, met twee jonge kinderen hebben we de twee speurtochten gedaan waarbij ze lekker actief konden doen. Lekker speuren en spelen. De rondleiding met gids was voor kleine kinderen wat saai, maar op zich was het wel de moeite waard (en duurde niet al te lang). Hier komen we zeker terug!

Familie mit Kindern, Jan. 2013
"Ontzettend leuk met kinderen"
gezin met 2 kleine ...
9,0
05.01.2013 Wij zijn met de kinderen (6 en 3) jaar naar het Muiderslot geweest.
Wat leuk voor de kinderen!!
Er is een zgn. "ridderroute" en :"torenkamerroute" welke je door het halve slot stuurt. In alle kamers/ruimtes kunnen de kinderen iets doen/beleven/aanraken zoals: verkleden als ridder (met maliënkolder!) of jonkvrouwe, zwaard tillen, stempels maken, voorstellingen bekijken enz.
Het is daarnaast ook mogelijk om een rondleiding te volgen.
Onze kinderen vonden het ontzettend leuk en zeker voor herhaling vatbaar.
Het is een prachtig slot en doordat de kinderen het naar de zin hebben, kunnen wij ons tegelijkertijd verdiepen in de geschiedenis.
Een aanrader!

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen