Hotelbewertungen Hotel Van der Valk Duiven****

Van der Valk Duiven****
197 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Hotel Van der Valk Duiven****
Impuls 2 , 6921 RK , Duiven
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Van der Valk Duiven**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Duiven.
Hotel Van der Valk Duiven aktuelle Gesamtwertung 8,5 von 10, basierend auf 197 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Van der Valk Duiven**** / Duiven abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Paar, 2013
"Heerlijk hotel!!"
Annuska
9,0
17.06.2013 Wij wonen zelf in Duiven en slapen heel regelmatig in dit hotel,gewoon om even te relaxen.We hebben dan ook al verschillende kamers gehad waaronder ook een keer de bruidsuite,echt even ons zelf verwennen.We willen aankomend weekend of volgend weekend ook weer gaan.ontbijt is altijd prima in orde en de bedden slapen fantastisch.Leuk personeel.Dus zeker een aanrader.

Paar, Juni 2013
"Lekker relaxen!!!"
Marjolein
8,0
03.06.2013 Lekker relaxen in dit hotel!
Gebruik gemaakt van de faciliteiten.

Kamer goed, mooi ingericht.

Verder dinner goed alleen weten ze wel geld te verdienen door extra dingen te proberen verkopen.

Ontbijt was lekker alleen zonde dat ik wat dingen heb gezien die over de datum waren!!
Niets van gezegd, maar toch raar.

Goeie service verder...

Paar, Mai 2013
"Gaan hier nooit meer naartoe."
Lou siemonis
1,0
2,0
2,0
7,0
20.05.2013 Eerste en laarste keer geweest.
Kamer was goed, ligging hotel vreselijk, naast snel weg op industrie terrein.
Ontbijt goed. Diner was werkelijk verschrikkelijk. LANG moeten wachten, kwamen het verkeerde brengen, dus nog langer wchten.Kleine porties, je zou na het diner haast nog even de MAC aan doen !! Garnituur met krieltjes koud en taai. Slibtong veel te hard gebakken evenals de gewone tong. En dat alles voor VEEL te HOGE prijzen !!! Prima als je deze prijzen hanteert, maar zorg dan wel voor goede produkten op tafel. Denk niet dat Ome Gerrit het zo bedoeld heeft...........

Paar, Mai 2013
"Leuk,maar geen tweede keer"
Willeke
9,0
20.05.2013 Onze kamer keek uit op het dak van het restaurant,erg grauw uitzicht dus.Foeilelijk behang en vloerbedekking alhoewel dat een kwestie van smaak is.Wel heerlijk geslapen op een prima bed, en een prachtige badkamer.Ontbijt viel wat tegen:harde broodjes vanaf 10.15 op en niet meer aangevuld,steeds maar 1 koffiemachine beschikbaar dus lang wachten,een lange rij voor een warm gebakken ei.Zelfs file vorming voor de slechts 2 aanwezige liften..Het hotel was bij lange na niet vol dus dit alles doet de vraag rijzen hoe dit moet gaan als alle kamers bezet zijn...Leuk gehad,maar niet voor een tweede keer...

"Nu echt nooit meer!!!"
Marko
3,0
5,0
6,0
25.05.2013 Wij hebben tegen beter weten in toch nog een keer geboekt. 11 van de 13 keer was dit hotel erg goed bevallen. Onze vorige drie keren viel het steeds meer tegen. Toen wij op onze kamer waren bleek dat de ventilator teveel lawaai maakte (deze liep aan) De monteur kwam gelukkig vrij snel.
Maar is wel ondertussen 2 uur gebleven (belde ook prive in het Turks) met ons op de kamer. Wij hebben deze klacht ook door geven, maar de receptie snapte niet waar we ons druk om maakten (dat we 2 uur op kamer hebben gezeten met een monteur). Het bed was ook kapot (de planken er van).
Ondertussen staan het fitnessapparatuur nog steeds in de zwembadruimte (mensen met natte zwemkleding er op). Wij merkten dat het stokbrood met kruidenboter ook niet meer standaard was als voorafje 'van het huis' ('iets met milieu' was het excuus. Het diner was erg weinig. Asperges als hoofdgerecht kosten €21.00 (je krijgt er maar 5!!) Tijdens het ontbijt 15 min gewacht voor een omelet en 10 min voor de koffie gewacht.

Mai 2013
"Wederom super!"
destiny_huizinga
9,0
17.06.2013 Het hotel ligt aan een druk gelegen weg maar dat is kenmerkend voor van der valk. Je kunt overigens wel vele kanten op. Een dagje Veluwe of Apenheul en zo zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in de omgeving.

De kamer is mooi en met de inloopdouche en bubbelbad is ons weekendje compleet. Verder is er een klein zwembad deze is groot genoeg om baantjes te trekken of even de kinderen te zwemmen. Verder is er nog een sauna. Eten is goed in het hotel en de service is ook top!

Familie mit Jugendlichen, Mai 2013
"Ruime en perfecte bedden"
Steffiexandra
9,0
25.05.2013 Het hotel ligt lekker dicht bij de snelweg, ideaal als je op doorreis bent.
De familiekamer is zeer ruim en bestaat uit 2 grote (slaap) kamers en 1 badkamer. Zeer goede bedden, Veel kastruimte, aparte toiletruimte en prima badkamer met whirlpool en aparte regendouche.mooi ingericht, alhoewel het behang een beetje druk is.
Personeel is zeer vriendelijke en omtbijt is erg uitgebreid.
Kortom een absolute aanrader.

Gruppenreise, 2013
"Super sfeervol hotel!"
Hanneke
9,0
18.03.2013 Wij hadden een gewone kamer en een familiekamer, vooral de familiekamer was echt super! Erg ruim, en een fantastisch uitzicht (op een hoek) en vanuit de badkamer. Ontbijt was echt over de top, kan niet beter! Werd tot 11.00u gewoon aangevuld. Klein minpuntje was dat 1 schemerlampje het niet deed en de koffie en thee niet was bijgevuld, dit gemeld en het werd gelijk geregeld. Ondanks alles helaas wel slecht geslapen door het kussen, dus als je daar ook snel last van hebt, neem gewoon je eigen kussen mee! We kregen ook een voucher voor een gratis drankje bij aankomst (wijn,bier of fris), maar we wilden liever koffie en de kleine warme melk met honing; geen enkel probleem! Alleen jammer dat de vd Valk hotels allemaal aan de snelweg liggen, niet echt mooie omgeving dus.. maar toch maakt het uitzicht op de 9e etage dat wel goed! O ja, de wellness... super! Sauna, truks stoombad, zwembad, allemaal gratis! Het is natuurlijk geen Veluwse Bron, maar voor een hotel vond ik het echt super!

Paar, März 2013
"Geweldig ontbijt, mooie kamers, prima sanitair"
desiree
9,0
03.04.2013 Al verschillende keren geweest, blijft opvallen dat het ontbijt verrassingen blijft geven, het blijft heel goed. kamer en badkamer prima, goede bedden. het personeel bij de receptie vriendelijk. De liften blijven behelpen, dat gaat erg traag. Het avondeten doen wij niet meer in het hotel, de laatste keren viel dat nog al tegen.

Paar, Feb. 2013
"Goed hotel!"
D
9,0
20.04.2013 We boekten een 'relaxen op grote hoogte' arrangement. Voor 79 pp (een mooie prijs voor dit pakket) kregen we een kamer met bubbelbad, ontbijt, minibarpakketje (bier, water, wijn, cola, ice tea, sprite en wat versnaperingen), een halfuurtje een hotstone of ontspanningsmassage. We kozen voor het laatste.
Omdat we op zondag aankwamen en de wellness op maandag gesloten is, moesten we meteen na het inchecken richting de massagetafel (omstreeks half vier). De massage deed goed, was erg rustgevend. Daarna nog gebruik gemaakt van het zwembad. De kamer is netjes ingericht, ietwat lelijk behang (maar dat is een kwestie van smaak), mooi uitzicht en een ruim balkon.
's Avonds ook heerlijk gegeten. Sfeervol en groot restaurant, vriendelijke bediening en lekker eten. De coquilles en chateaubriand waren super!
Het ontbijt ruim maar de broodjes erg hard!! Dat was heel jammer!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Welche europäischen Touristen sind am besten angezogen?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen