Ankunft
Abreise
Personen
ab € 37
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Golden Tulip Vivaldi****
62 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Hotel Golden Tulip Vivaldi****
Dragonara Road, STJ 3141, St. Julian's
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Golden Tulip Vivaldi**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in St. Julian's.
Hotel Golden Tulip Vivaldi aktuelle Gesamtwertung 7,7 von 10, basierend auf 62 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Golden Tulip Vivaldi**** / St. Julian's abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

5,6
Bewertungen von:
Sprachauswahl Bewertungen:
Paar, Juli 2012
"Dit is geen vier sterren hotel."
Jetske
7,0
05.08.2012 Hotel ligt vlakbij uitgaanscentra waardoor het 's nachts nogal rumoerig kan zijn. Hotel ziet er mooi uit van buiten maar eenmaal binnen is de staat oud. Kamers zijn ruim, badkamer ook ruim maar de staat is dus oud. Handdoekservice en schoonmaak iedere dag, prima. Ontbijt is standaard, geen verse producten

Paar, Juni 2012
"Een maal gezien is voldoende"
edprins8
10,0
13.07.2012 standaard kamer kijkt uit over daken met smiddagsvolle zon geen balkon moet worden upgrade naar kamer met zeezicht met groot balkon en smiddags schaduw

Freunde, Feb. 2011
"Hotel mit guter Lage und einigen Merkwürdigkeiten"
Martin
7,0
05.08.2011 Das Golden Tulip liegt hervorragend in der Nähe des Vergnügungsviertels Paceville. Zimmergröße war ok, schöner Balkon mit Meerblick. Am Wochenende spürte man im 5.Stock die Bässe der hauseigenen Kellerdisco. TV: nur RTL2 als deutschen Sender. Das Rezeptionspersonal (speziell das männliche) war eher unpersönlich und einsilbig. Die trotz schönstem Wetter (sonnig + windstill) tagelang geschlossene Sonnenterrasse erklärte man uns mit "zu windig". Internet für 3€/h möglich. Hallenschwimmbad angenehm warm, allerdings fiel der Jacuzzi mehrere Tage aus. Wenig begeistert waren wir vom Frühstück. Jeden Tag die gleichen zwei Wurst- und Käsesorten, kaum Teeauswahl, das Rührei war ungenießbar. Ansonsten gute Brot- und Salatauswahl, Joghurt, "Tutti Frutti" und - als "local flavour" - Kapern! Das Servicepersonal räumte manchmal bereits die noch nicht geleerten Teller ab, wenn man kurz am Buffet war. Als musikalische Untermalung jeden Tag Best of Whitney Houston. Fazit : Maximal drei * wert.

"Niet meer dit hotel"
erna bomas
3,0
7,0
04.06.2010 De bedden uitstekend, verstopte wastafel, wc-hendel kapot, we hadden pech, uitzicht op muur, ingewikkeld om bij de kamer te komen, eerst naar verdieping 2, vervolgens achterlangs door een gang, stond je op verdieping 3, dan weer naar beneden om bij onze kamer te komen, km. 1265. Eten zeer beperkt (Engels gericht), koffie en thee stond te koken. Neem hier GEEN HALFPENSION, genoeg voordelige en gezellige restaurantjes in de buurt. Openbaar vervoer vanuit het hotel was goed.

Paar
"Dichtbij uitgaansbuurt, drukke wijk, zonder strand"
Mieke
4,0
6,0
15.05.2010 Groot hotel met zwembad op het dak en één in de kelder. Erg vriendelijk personeel. Geen balkon, wel Frans balkon wat wil zeggen dat er 2 schuifdeuren open kunnen. Het uitzicht was waardeloos. We zaten in een hoek van het hotel, keken waardoor we de deur niet open hebben gezet vanwege zeer aanwezige, luidruchtige Italianen.
Het hotel ligt in een hele drukke buurt, vlakbij uitgaansgebied. Het centrum van St Julian is op loop afstand. Op loop afstand is ook een heel klein strandje waar altijd nog wel een plekje te vinden is.
Valetta is met de bus redelijk tot goed te bereiken (wat een belevenis, in een gammele bus die het toch iedere keer weer redt tot de bestemming).
De badkamer beschimmeld en vies. De toilet stonk enorm na urine. Naar een melding is de badkamer extra gepoetst. Maar volgens ons was dat niet meer dan een flinke spray-beurt. Nadat de schoonmaaklucht weg was(een uur of 3 later), stonk het weer net zo hard.
Ook hebben we een enorme kakkerlak gezien.
Dit pas in mijn opinie niet in zo'n goed aangeschreven hotel.
Al met al viel het wat tegen. We hadden meer verwacht van een Golden Tulip hotel.

Freunde, 2010
"Mooi"
Marleen
7,0
01.04.2010 De kamer an sich is perfect, maar door het geluid dat de airco maakt op het platte dak waarop je uitkijkt, kun je niet lekker van je franse balkon genieten. Op de service is niets aan te merken, het eten is goed, een paar minuutjes lopen van de restaurants. Doordat we een auto hebben, hebben we ook meer dan alleen St. Julians gezien. Vooral Medina is de moeite waard.

Paar
"Dit is geen vier sterren hotel ,"
Cees
3,0
1,0
09.10.2009 De recenties over dit hotel zijn over het algemeen zeer goed , zo te lezen. Maar als we van te voren hadden geweten dat we in een beschimmelde naar rook stinkende vieze kamer terecht waren gekomen hadden we er nog geen euro voor gegeven bah, om over het betonnen uitzicht nog maar te zwijgen . Na lang geklaagd te hebben kregen we met pijn en moeite een andere kamer ,die was nog kleiner dan de eerste kamer en was wederom beschimmeld en stonk ook naar de rook.

De brandgaten zaten in de stoelen en in het beddensprei , De lobby ziet er mooi uit als een vier sterren hotel, maar de kamers zijn geen sterren waard .

De schoonmaaksters waren gelukkig wel heel vriendelijk en deden hun werk zeer goed , om de dag een fooitje van twee euro en ze deden extra hun best .

We hebben ons veertien dagen wel vermaakt op Malta , maar dit hotel is ons vies tegen gevallen.

Paar, Sept. 2009
"Geen 4 *"
sas
6,0
15.09.2009 Redelijk hotel maar geen 4 *.. de kamer (401 achterzijde) was oud, badkamer was echt aan vervanging toe. Trok de handgreep van 't bad zo van de muur. tegels/bad/douchegordijn oud en slecht schoongemaakt. geen balkon om te zitten maar waar je net kan staan. uitzicht op de daken aan de achterkant. Je hebt hier geen last van geluidsoverlast.

Ligging is zeer goed, je loopt zo naar de bussen, winkeltjes, uitgaansleven en een baaitje bij paceville waar je kan liggen op een (klein) stukje zandstrand.
Je kan zo de bussen pakken richting waar je maar wilt en voor nog geen 1,- sta je er. September zou er geen regen vallen normaal gesproken, maar wij hadden dit helaas wel 5 dagen lang bewolking..

Paar, Sept. 2009
"Goed hotel"
Bart
9,0
9,0
8,0
15.09.2009 GT Vivaldi is een goed hotel met mooie ruime kamers, die goed worden schoon gehouden, maar het maakt wel uit waar je zit. Wij hadden geboekt; superior-room
met als voorkeur zeezicht, we kregen een kamer op de vijfde verd. met een deur die niet goed sloot. De volgende dag via de reisleiding, een kamer gekregen op de zesde verd. Kaners op deze etage hebben allemaal een echt balkon. Tegenover het hotel was vorig jaar een buitenbarretje met afentoe een artiest die wat muziek maakte, was je dat zat, dan deed je de deur dicht en hoorde je niets meer. Nu zit er een disco met vergunning tot 2 uur. de drie dubbele deuren houden dit niet tegen. Wil je niet in de herrie zitten boek dan aan de achterkant een kamer.

alleinreisend
"Goede ligging voor duikers"
Bob
8,0
07.08.2009 Goed hotel (kmr.401 achterzijde), weinig last van drukke omgeving. Veel leuke restaurants. Bussen op loopafstand om eiland te ontdekken. Supermarkt nabij. Heerlijke zwemplek bij haven bij Hilton. Voor mij als duiker het allerbelangrijkste: zeer goede duikschool CRESTA DIVE CENTER op loopafstand!!

1 2 3 4 5 6 7 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen