27.08.2012
we zijn nu ongeveer een weekje terug uit malta . dit hotel met all-inclusive formule is zeker een aanrader en mooi gerenoveerd ! mooie verzorgde kamer met mooi uitzicht (wij hadden zicht op de baai) , goed verzorgd eten 's morgens, 's middags en 's avonds. 's avonds is er wel wat meer keuze aan het buffet dan 's middags . leuke thema-avonden ook, voldoende keuze en afwisseling ook . je kan eens à la carte gaan eten (wij kozen het aziatisch, was heel lekker met oa sushi) ook ijs , snacks en drinken( frisdrdanken, water, wijn , coctails, ...) zitten in de all-inclusive. zwembad is heel groot en mooi, ligzetels zijn er eigenlijk altijd voldoende aanwezig. animatie voor kinderen, en show 's avonds zijn ook heel leuk. enige kleine nadeel is dat het wat veraf gelegen is als je een uitstap wil doen naar valetta ( ruim een uur met de bus, maar is goedkoop , of een halfuurtje met de taxi , maar dit is duur) . samengevat : aanrader voor een weekje of 10 dagen, maar doe zeker ook excursies !
24.07.2012
Dit is een echte aanrader, personeel is super vriendelijk, koffers worden netjes naar de kamer gebracht, je krijgt een welkomstdrankje, je kunt alle excursies boeken in de lobby en zelfs auto's of scooters huren in de lobby van het hotel. Supergroot zwembad, met meer dan genoeg ligbedjes (althans, in juni). Strand voor de deur (ligbedjes kosten hier 8 euro met parasol). Bushalte voor de deur. Een aanrader is het Splash & Fun waterpark, zeker heengaan met de bus, erg leuk!
Eten in het hotel is heerlijk en veel variatie. Wij zijn in 1 week allebei 2 kilo aangekomen haha. Gratis cocktails en italiaans ijs de hele dag. 's avonds lekker uitbuiken op het terras met een cappucino. Er zit ook een bowlingbaan onder het hotel, wel grappig om 1 keer te doen.
De animatie is volledig aan ons voorbij gegaan (gelukkig).
Als ik een minpuntje moet noemen dan is het de drukke weg voor het hotel, gevaarlijk voor kleine kinderen. En de ligging van het hotel: ver weg van de hoofdstad en de winkelcentra.