Ankunft
Abreise
Personen
ab € 16
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Pergola Club****
32 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Aparthotel Pergola Club****
Adenau Street, MLH2014, Mellieha
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Aparthotel Pergola Club**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Mellieha.
Aparthotel Pergola Club aktuelle Gesamtwertung 7,8 von 10, basierend auf 32 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Pergola Club**** / Mellieha abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Paar, Apr. 2012
"Uitstekend hotel"
Jaap
6,0
05.05.2012 Ligging: Nabij het centrum van Mellieha, op 3 minuten lopen van een bushalte naar Valletta/Gozo. Helaas veel trapjes om het centrum te bereiken.

Service: Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service, receptie 24u open, schoonmaak prima. Kamer is incl. zeep/shampoo/dagelijks nieuwe handdoeken/batmutsen etc. Drinken in bar relatief goedkoop.

Eten: Wij hadden half-pension. Ontbijt uitgebreid en lekker (voornamelijk English breakfast). Diner was in buffet. Iedere avond een thema (Lokaal, grill, Italiaans etc.). Zeer uitgebreid en gevarieerd, en erg lekker! Aanrader!

Kamers: Wij hadden kamer met zicht op voorkant (straat). Kamers licht verouderd. Stof op sommige (hoge) plekken, afwerking niet overal geweldig.

In het hotel zijn vrij veel trappen. Meerdere (kleine) liften aanwezig. Hierdoor niet echt kindvriendelijk. Gevaarlijke 'waterwegzuiger' in jacuzzi binnenzwembad.

Familie mit Kindern, 2011
"Wonderful holiday"
Linda Pemberton
10,0
15.08.2011 The Pergola was a lovely place to stay. The staff were extreamly helpful and friendly. We particularly loved the restaurants and entertainment. The BBQ was brill highly recommended. Will be returning soon!!!!!!!

Freunde, Aug. 2011
"Prima vakantie!"
gabri
7,0
11.09.2011 Prima vakantie gehad bij Pergola. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het hotel is mooi en verzorgd. Wij hadden een studio. Ruim genoeg, maar wel een (te) klein tweepersoonsbed (soort twijfelaar). Verder was alles goed geregeld. Er zijn leuke excursies en het klimaat is prima. Busvervoer viel ons erg tegen. De bus van Valletta naar Mellieha reed erg weinig en de bussen zaten vaak vol. Wij hoorden dat de dienstregelingen / het bussysteem sinds kort veranderd is en nu rijden ze schijnbaar minder dan voorheen.

Paar, Aug. 2011
"Echt geweldig!!!!!!!!!"
angelina
10,0
30.08.2011 hadden een appartement,super uitzicht!!!echt een aanrader!!!
schoon, vriendelijk personeel,prachtig duiken op malta. Alleen de bussen reden niet op tijd of waren vol, niet fijn in 34 graden.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Geweldig; relaxte zonvakantie en genoeg te doen"
Sonja
6,0
8,0
05.08.2011 Het hotel ligt prachtig gesitueerd uitkijkend over het strand en de zee. Met steile weg naar beneden in 15 min. lopend bij strand. Wij hadden een appartement en konden daar prima koken en eten met onze twee zonen (3 en 10 jaar). Bij hotel 2 buiten zwembaden, met elk een peuterbadje en 1 binnen zwembad. Elk niet groot, maar wel erg geschikt voor het doel: afkoelen en lekker spelen voor de kinderen. 3 avonden per week live muziek vanaf terras, maar niet knoei hard (de kinderen konden prima slapen) en maar tot ongeveer 23u. Dagelijkse schoonmaak en meer dan voldoende handdoeken. Ik kan maar 3 minpuntjes noemen: de 2 slaapbanken in de woonkamer zijn kuilen, waardoor we elk op 1 slaapbank sliepen, airco niet heel koel en toen we op de eerste dag midden in de nacht aankwamen zei de nachtportier doodleuk "You have been transferred to our other hotel Solina". Gelukkig zijn we na 2 gesprekken met de manager 2 dgn later naar hotel Pergola verhuisd, inclusief 2 tegoedbonnen voor de Spa. Prima!

Freunde, Okt. 2010
"Erg veel gedoe"
de Ridder
7,0
25.10.2010 We gingen met z'n vieren naar Pergola (twee stellen) en bij aankomst (zaterdag) bleek de kamer van één van de twee waterschade te hebben. Zij moesten daardoor naar het 'zusterhotel' van Pergola: Solana. Er werd gezegd dat ze maandag weer terug konden naar de originele kamer. Op zondagavond werden we nog gebeld dat alles geregeld was, maar op maandag bleek ineens de kamer tóch nog niet klaar te zijn. Er werd toen een studio-app. aangeboden (we hadden 2-kamer met zeezicht geboekt), na heel veel gemopper kregen we weer een andere kamer aangeboden, alsnog geen zeezicht ("alles zit vol"). We kregen de indruk dat het gewoon overboekt was en/of dat ze andere mensen onze kamer hadden gegeven. Er konden geen excuses vanaf. Zeer teleurstellend dus.
Het hotel is erg mooi en de omgeving is gezellig, maar voor ons nooit meer.

Paar, Aug. 2010
"Ze doen absoluut niet aan klantenbinding!!!!"
Plonsje
5,0
3,0
12.09.2010 Wij komen net terug van een vakantie in malta we hebben daar een super tijd gehad behalve het appartement...pfff dat was gewoon waardeloos!!!We kwamen aan en werden niet hartelijk ontvangen we kregen geen uitleg en moesten alles maar lekker zelf even uitzoeken...eenmaal in onze kamer waren alle gordijnen los kortom bloedheet in die kamer niet echt relaxed te noemen.de airco aangezet die het niet goed deed en ook nog eens enorme herrie maakte...alles werkt daar op een pas maar omdat het er niet uit te houden was wouden we toch naar buiten en dan stopt de airco dus ook..het is absoluut geen 4 sterren waard en het personeel is totaal niet behulpzaam...we hadden meerdere problemen in het appartement en er werd is niks aan gedaan...uiteindelijk kwam er na 10 dagen iemand of alles naar wens was en toen zeiden we dus van niet en uitgelegt en daarna werden er eindelijk wat dingen opgelost maar het ging met moeite...ook moet je betalen voor een stekker voor de stopcontact.beetje raar allemaal.

Paar, Mai 2010
"Goed hotel met voorzieningen"
bert
7,0
10.05.2010 Pergola is een keurig 4 sterren hotel met goede faciliteiten. Het hotel kent voldoende faciliteiten, zoals 2 buitenbaden en een binnenbad. Daarnaast zijn er fitness-mogelijkheden en kun je er terecht voor prima maaltijden.
Hoewel het hotel beschikt over 3 liften is het voor een rolstoeler wel aanpassen. Een rolstoel past nl. alleen opgevouwen in een lift.
Bediening en receptie zijn gewend aan dienstverlening.

Paar, Sept. 2009
"Mooi hotel!"
Ilona
7,0
29.09.2009 Wij zijn net terug van 2 weken Hotel Pergola in Mellieha. We hebben via het internet geboekt en werd ons verteld dat een voordeelkamer hetzelfde is als 1 van een iets duurder.... NIET!!! (bijna geen hotel en kamer aan de kleine kant) Wij willen iedereen even waarschuwen dat wanneer je reisorganisatie dit mededeeld dat dat absuluut NIET het geval is, dus voor die 200 Euro boek gewoon de iets duurdere kamer!! Maar dat heeft de pret niet mogen drukken!!

Een mooi hotel, vriendelijk personeel. Ontbijt goed. Wij hadden geboekt met alleen ontbijt maar hebben ook 3x in het hotel gegeten, maar dat was prima allemaal!! Verder is het hotel in het begin 1 groot doolhof, maar dat heb je na een paar dagen ook wel een beetje door. Verder is alles te bereiken met een lift. Hotel heeft 2 buitenbaden en deze zagen ook prima uit! Cave bar ziet er leuk uit.
Wat iedereen zegt over de airco, dat is idd echt een lawaaimaker!

Dus voor ons is dit hotel zeker een aanrader voor aankomende bezoekers!!

Familie mit Kindern, Aug. 2009
"Super appartement, zéér uim"
L.N.
9,0
01.09.2009 Wij hadden een appartement in Pergola. Het was buitengewoon ruim. 2 badkamers, grote keuken, alles zéér ruim.
Airco niet optimaal, maakte te veel geluid om hele nacht aan te laten. Kamers erg warm.
Omgeving leuk. Met bus 5 min naar strand. Heel veel bussen tegen kleine vergoeding die je naar alle kanten van het eiland vervoeren.

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen