Ankunft
Abreise
Personen
ab € 39
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Vardis Olive Garden***
113 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Aparthotel Vardis Olive Garden***
Asproulianos, GR-730 07, Georgioupolis
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Aparthotel Vardis Olive Garden*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Georgioupolis.
Aparthotel Vardis Olive Garden aktuelle Gesamtwertung 8,8 von 10, basierend auf 113 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Vardis Olive Garden*** / Georgioupolis abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Paar, Sept. 2012
"Mooi, maar erg rustig"
fam.fkeijzer
9,0
27.09.2012 Bij aankomst kregen we te horen dat we de volgende dag weer naar een andere kamer moesten. Balen. De nieuwe kamer/apartement (koelkast en 2 kookplaten aanwezig) was wel iets groter, maar het uitzicht vanaf het balkon een stuk minder. Voor de airco moet je 7,50 euro per dag extra betalen en voor een kluisje 2,50 euro per dag. De kamer en badkamer waren schoon en werden elke dag goed schoongemaakt. Om de drie dagen schone handdoeken. De stoelen op het balkon waren niet echt comfortabel en gemaakt van waaibomenplastic (de rugleuning knakte soms door). Het hele hotel zag er verder zeer verzorgd uit. Het personeel is erg vriendelijk. Mooi en schoon zwembad met vodoende ligbedden. Uitgebreid ontbijt. Voor het diner kun je kiezen uit a la carte of buffet. 's Avonds is er echter niets te doen en is het erg stil. Het leek soms een bejaardenoord. Het gezellige plaatsje Georgioupolis ligt op 3 km afstand. Het is niet aan te bevelen om 's avonds in het donker daar heen te lopen.

Paar, 2012
"Schoon en mooi."
Sjan en Wim
7,0
10.09.2012 Wij waren er een week en hebben dat zonder huurauto gedaan. Gebruik maken van het openbaar vervoer naar Rethymnon en Chania gaat prima. Het (buffet) eten is prima. Achteraf hadden wij beter half pension kunnen boeken. De transfer vanaf Heraklion nam 2,5 uur in beslag en dat is vrij veel, dus beter vanaf luchthaven Chania. Het van Vardis bij vertrek gekregen flesje met olijfolie, werd op luchthaven in beslag genomen. Dat mocht niet meer in de handbagage. 4 jaar geleden was een liter Raki in de handbagage geen probleem.

Paar, Aug. 2012
"Niet zo goed als hieronder geschreven wordt"
Eduardo
7,0
07.09.2012 Fijn aparthotel, maar zeker niet zo goed als hieronder geschreven wordt.
Het hotel ligt behoorlijk afgelegen, dus een huurauto is echt een must.
Ons appartement was erg eenvoudig en behoorlijk gedateerd.
Vooral het sanitair is niet meer van deze tijd en nodig aan renovatie toe. Ontbijtbuffet is prima, doch eenvoudig.
Het diner 's avonds is prima van kwaliteit echter zeer beperkt qua assortiment. Wij hebben daarom wel eens buiten de deur gegeten, ondanks half pension. Ook andere gasten hebben we dit zien doen.
Voor rustzoekers echter een "schot in de roos"

Paar, Aug. 2012
"Aanrader!"
. van Hunen
10,0
30.08.2012 Een heel mooi complex. Superschoon, zowel het complex als de kamers. Het ontbijt is gevarieerd met een eitje, vers fruit, verschillende broodjes en toast, zalige Griekse yogurt en uitgebreid assortiment beleg. Ook het diner is zeer gevarieerd en smakelijk met verschillende hoofd- en bijgerechten en salades, vaak typisch Griekse gerechten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en schone handdoeken en beddegoed eens in de 3 dagen. Het is aan te bevelen een auto te huren aangezien het complex afgelegen ligt, wat natuurlijk wel lekker rustig is, maar de afstand naar bijvoorbeeld het stand is wel ver (en warm) om te lopen, Mooi zwembad dat iedere ochtend wordt schoongemaakt.
Hier ga ik graag nog eens naar toe.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2012
"Heerlijk vacantie hotel"
Franka de Wolf
9,0
29.07.2012 In hotel Vardis Olive Garden is het goed vacantie vieren ! Lekker eten , aardig personeel, heel schoon , ruim opgezet hotel , mooi zwembad. Het hotel ligt ong. 15 min. lopen van het mooie strand. Met daarbij winkeltjes en restaurants.Als je een auto huurt kan je wat meer gaan bezichtigen .

Paar, Juni 2012
"Prima hotel zeer schoon en rustig gelegen"
Peter en Nel Wester...
10,0
24.06.2012 Hotel Olive Garden is een prima locatie voor rustzoekers.
Met een huurauto is het een ideale plek om Kreta te verkennen.
Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
Er werd echt rekening gehouden met voorkeuren.
Het eten is een aanrader en de bediening optimaal.

Familie mit Kindern, Juni 2012
"Niet nog eens"
e.huiskens
4,0
3,0
03.07.2012 Toen we aankwamen midden in de nacht kregen we te horen dat ons reisgezelschap niet naast elkaar zaten (is overheen te komen). Daarna betalen voor: kluis+airco (7euro per dag) en kinderbed a 7euro per nacht. Toen ik vroeg waar ons 1.5 jarig kind anders moest slapen dan in het kinderbedje werd voorgesteld dat het ons bed moest. hadden dus geen keus. Kinderbed was oud, zeer dunne matras en kapotte lattenbodem. Voor onze 10 nachten (70 euro) hadden we zelf een beter bed kunnen kopen. 1e ochtend ontbijt: geen kinderstoel..de rest van de dagen wel. Verder schoon en op 1 receptioniste na was iedereen vriendelijk. Miste wel afwisseling ontbijt, geen fruit. Verder wel ok. Zou kunnenkomen door de resessie en de 24% btw, maar ik vond het een onverwacht dure vakantie.

Paar, Mai 2012
"Heerlijke vakantie"
John de Waard
8,0
26.05.2012 Fijn hotel met personeel dat aandacht heeft voor zijn gasten. Alles is goed verzorgd en ziet er picobello uit. Bewoners van Kreta zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Familie mit Kindern, Mai 2012
"Perfect hotel op een uniek locatie"
Fam. Arts
8,0
03.06.2012 Locatie is uniek. Midden in een olijfbomen boomgaard met uitzicht op de bergen (met sneeuw!). Auto is een must als je wat wilt zien van de omgeving. Personeel erg vriendelijk en hotel is superschoon. Kamers wel eenvoudig ingericht. We zijn eind mei geweest (buiten schoolvakanties) en de kinderen hadden het zwembad voor zich alleen.
Absoluut een aanrader als je houdt van rust en een mooie omgeving. En dus niet midden in een toeristische kern wil zitten.

Paar, Mai 2012
"Prima hotel"
Chantal Markus
6,0
9,0
18.05.2012 Even een weekje weg, dus een vakantie naar Kreta geboekt, naar dit hotel. Hotel ligt circa 17 km van Rethymnon. In de buurt niet veel te doen, maar met een huurauto prima. Hotel ziet er uit zoals op de foto's, vriendelijk personeel en de kamer keurig netjes en erg shoon (zelden gezien...). Een aanrader voor een weekje relaxen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen