Hotelbewertungen Appartement Gîtes Le Creux

22 Mai 2013

Gîtes Le Creux
10 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Appartement Gîtes Le Creux
92, Le Volvet , 70270, Fresse (Haut-Saône)
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Appartement Gîtes Le Creux und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Fresse (Haut-Saône).
Appartement Gîtes Le Creux aktuelle Gesamtwertung 9,6 von 10, basierend auf 10 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Gîtes Le Creux / Fresse (Haut-Saône) abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

9,4
Bewertungen von:
Sprachauswahl Bewertungen:
Paar, Mai 2013
"We gaan er steeds weer naar toe"
Roel
10,0
17.05.2013 Om te onthaasten na een operatie (met echtgenote) of motorrijden (met vrienden) hier ga je hier steeds weer terugkomen.
Een lekker stukje wandelen, direct vanuit huis, in of uit de zon , toeren in het 1000- Merengebied of rijden van de bekende Ballons.
M&M zijn fantastische mensen, goed in de omgang. Zij verlenen elk mogelijke service, zowel praktisch als rekening houdend met...Ik kan iedereen een verblijf aanraden. Voor het eerst meegemaakt dat ik bij het huren van een accomodatie niet eerst zelf moet gaan poetsen. Alles is er brandschoon. O ja: ik ben er nu al 3 keer geweest en ga er volgende maand weer met een vriend motorrijden.

2013
"Fantastische plek als je houdt van rust en ruimte."
Mariet en Wim, Bep ...
10,0
11.05.2013 Gîtes le Creux is een ruime accommodatie in het kleine dorpje Fresse. Schone gîtes, tot in de puntjes verzorgd.
We hebben genoten van de gastvrijheid van Mechteld en Marcel. Een goed ontbijt en een heerlijk diner en daar tussenin de gelegenheid om mooie wandelingen te maken. Met de racefiets of mountainbike kun je in de omgeving uren onderweg zijn.

Familie mit Jugendlichen, Mai 2013
"Rust én ruimte !!!!"
Isaac Jansen
9,0
12.05.2013 Mechteld (Meggy voor de Fransen) en Marcel Bergmans hebben in dit mooie deel van Frankrijk (Haute Saone) een onderkomen gecreëerd voor "elck wat wils" ! Wandelaars, fietsers én motorrijders komen hier zeker aan hun trekken!!! De bijzondere gastvrijheid van Mechteld en Marcel zorgen voor een zorgeloze vakantie. Mechteld kan heerlijk koken; op de aankomstdag hebben wij genoten van een heerlijk driegangendiner op authentieke Franse wijze bereid. C'est delicieux !!!! Ook aan de inrichting van de gites ontbreekt werkelijk niets! WiFi is zeer goed, zodat -voor wie wil ;-) - je dagelijks even nieuws kan checken .... Wij hebben genoten van met name de rust en de wandelingen in de buurt. Mechteld en Marcel hebben veel informatie over de activiteiten in de buurt! Een bakker en buurtsupertje is op loopafstand ; broodjes zijn ook via hen te bestellen. Maar ze kunnen het ook volledig voor je verzorgen.

Paar, Apr. 2013
"Gastvrij, gezellig, prima ligging en schoon"
riny janssen
10,0
03.05.2013 Gites Le Creux in Fresse is een mooie accommodtie met grote, schone gites waar alles aanwezig is. Het ligt op een mooie plek, je hebt mooi uitzicht. Je kunt 's avonds mee eten met de eigenaars en de andere gasten voor een schappelijke prijs. De eigennaars zijn zeer behulpzaam met bijvoorbeeld het uitzoeken van een mooie wandelroute, leuke bezienswaardigheden enz. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Je krijgt veel voor weinig. Onze honden waren ook welkom.

Paar, Apr. 2013
"Fantastische gastvrije plek"
Irene en Bert
10,0
26.04.2013 In de periode 11 april t/m 15 april 2013 hebben wij genoten in Gites Le Creux. Wij werden bij aankomst meteen zeer gastvrij ontvangen door Mechteld en Marcel. De gite was compleet en zag er keurig uit. Evenals het gehele complex en het terrein. Marcel en Mechteld hebben er iets moois van gemaakt. Wij hebben ervoor gekozen om met ontbijt en avondmaaltijd mee te doen. Dit bleek een zeer goede keuze. Mechteld maakt heerlijke Franse gerechten. En het is gezellig om er samen in de knusse collectieve ruimte van te genieten. Ook het royale ontbijt is een goed begin van de dag.

Wij hebben een aangenaam ontspannen lang weekend gehad. Heerlijk gewandeld in de mooie en rustige omgeving. Er zijn prima uitgezette wandelingen beschikbaar. Marcel en Mechteld hebben allerlei goede tips over de omgeving. Wij vonden de prijs bescheiden en de geboden kwaliteit zeer hoog. Kortom, wij komen zeker terug. Ook voor een langere periode is dit een zeer aangename plek.

Familie mit Jugendlichen, Dez. 2012
"Een echte aanrader!"
Familie Geniesse
10,0
30.12.2012 Wij verbleven tijdens de kerstvakantie 4 dagen in deze gite met onze 10-jarige zoon. De gite is mooi en rustig gelegen.
De eigenaars (Mechteld en Marcel) zijn supervriendelijk en gastvrij. De gites zijn ruim, netjes, modern en praktisch ingericht met oog voor detail. In de gemeenschappelijke ruimte is het ook aangenaam vertoeven. Er staan spelletjes ter beschikking en een koelkast met dranken die aan een goede prijs kunnen genuttigd worden. Ook zijn er allerlei foldertjes over wandelingen en musea in de buurt aanwezig waardoor je zelfs niet langs het Office de Tourisme hoeft langs te gaan. Marcel en Mechteld staan ook steeds klaar om je de nodige informatie te geven over de streek.
We hebben ook mogen meegenieten van het kerstdiner. Ook dit was heel lekker en we hadden een zeer gezellige avond!
Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de ontbijtservice. Ook dit was tiptop in orde.
De prijs/kwaliteitverhouding is zeker een 10/10 waard.
Wij komen hier zeker nog eens terug.

Paar, Sept. 2012
"Gewoon grandioos.. een echte aanrader!"
klaaske
9,0
17.09.2012 top mensen die van een "lelijk eendje" want het gebouw was echt in zeer slechte staat, dit van de grond af hebben opgebouwd en hun droom hebben waar kunnen maken op een mooie rustige plek om gasten echt een top vakantie of overnachting te bieden. Nederlanders hebben "altijd wel wat te zeuren" maar wij hebben echt niks kunnen ontdekken.. toplokatie! Heerlijk onthaasten en je in de watten te laten leggen door de eigenaren.. Alles tot in de puntjes verzorgt en ook heel veel moois te zien in de omgeving.. ervaar het zelf!

Paar, 2011
"Hartelijk, warm, geweldig"
L. Wilbers
10,0
06.03.2013 De eerste keer dat wij hier kwamen was op de motor, we waren op doortocht en zouden 1 nachtje blijven slapen. We werden zo gastvrij ontvangen, dat we diezelfde avond hadden besloten nog 2 nachten er bij te boeken. Er werd heel erg met ons mee gedacht niks is te gek en ze regelen het. Het volgende jaar zijn we met hetzelfde enthousiasme ontvangen, het voelde al bijna als of je bij familie aankwam. Ook hier werd onze 1 nacht plan omgegooid om toch maar 3 nachten te blijven....

Omgeving is prachtig, niet eens zo ver van nl maar meteen een heel ander landschap waar wij voornamelijk op de motor van hebben genoten. Veel bochten in de verder goede wegen maakt het een genot voor de motorrijder.

Prijs is goed in verhouding met de accomodatie. Je betaald zeker niet te veel! Eten is ook erg lekker, we hebben een paar keer "met de pot" meegegeten en een keer een bbq meegemaakt allemaal prima! Drinken is niet inbegrepen maar die kan je daar kopen voor een klein prijsje.

De dieren zijn ook top!

Paar, Nov. 2010
"Prachtige Gites in een mooie rustige omgeving"
F.P.R. Hilhorst
7,0
9,0
24.11.2010 De gastvrouw en gastheer zijn Mechteld en Marcel Bergmans. Een Nederlands echtpaar dat sinds 3 jaar een eigen vakantie verblijf heeft opgebouwd. Het zijn zeer vriendelijke mensen en byzonder gastvrij. De Gites zijn zeer comfortabel en fraai ingericht met goede bedden. Op het terras heb je een machtig uitzicht en is het er prima vertoeven met een biertje of wijntje na weer een mooie wandeling.
Deze streek van Frankrijk (Haut Saone) is (nog) niet erg toeristisch maar byzonder geschikt voor wandelaars. Op ca 20 km afstand is het 1000 meren gebied waar je werkelijk prachtige wandelingen kunt maken. Ook kun je zo vanuit de Gite een paar fraaie wandelingen maken. Mechteld kookt ook enige dagen per week voor de gasten en dat is zeker een aanrader. Voor de kinderen en vaak ook de ouders is er een klein zwembadje voor de verkoeling. Deze Gites ligt op 650 km van Utrecht.
Wij zijn hier nu voor de 2e keer en het bevalt ons uitstekend. Even weg uit de hectiek van het Nerderlandse leven!

Gruppenreise, 2010
"Mooie omgeving"
A. van Rodijnen
6,0
8,0
8,0
31.05.2010 Reeds enkele malen bezocht met een groep om motor toertochten te rijden. Fijne gites die prima worden verzorgd. Eigenaar heeft vele routes en is bereid om voor te rijden. Ontbijt is mogelijk en ook voor een heerlijke BBQ is dit een prima adres hebben wij mogen ervaren.

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen