Ankunft
Abreise
Personen
ab € 76
Der günstigste Preis pro Nacht der letzten 48 Stunden.
Mondo Oostende ***
67 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Hotel Mondo Oostende ***
Léon Spilliaertstraat 1, B-8400, Ostende
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Mondo Oostende *** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Ostende.
Hotel Mondo Oostende aktuelle Gesamtwertung 6,7 von 10, basierend auf 67 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Mondo Oostende *** / Ostende abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

Familie mit Jugendlichen, März 2013
"Basic maar goed"
Lievyns Johan
6,0
01.04.2013 Het hotel is niet de grote luxe maar alles wat je wilt is er.
Warme douche, lekker ontbijt waar niets ontbrak.
Personeel was vriendelijk.
Een minpuntje : garage van het hotel was vol waardoor het vrij moeilijk is om je wagen te parkeren. In Oostende moet je praktisch overal betalen.

Paar, 2012
"SUPER"
Lynn
9,0
21.07.2012 Wij hadden 1 nachtje gewonnen met een fotowedstrijd.
We kregen een 4 persoonskamer (met 2).
Alles was aanwezig : waterkoker, koffie, thee, koekjes, warmteregelaar die je via touch-toestelletje moest bedienen, goede bedden, SUPER ontbijt met cava.... Moesten we dit niet gewonnen hadden, vind ik de prijs wel wat veel (de 2persoonskamers zijn blijkbaar vrij klein) Maar het is zeker de moeite waart....

Paar, Mai 2012
"Prima"
Harry
9,0
16.07.2012 Was 'n prima hotel en ga er zeker nog 'n keer terug.

Familie mit Kindern, März 2012
"Super goed"
DE MOOR
9,0
17.03.2012 een prachtige kamer met tv een grote douche.
ook een waterkoker en thee op de kamer.
vriendelijke dame aan de receptie.
lekker uitgebreid ontbijt en veel voor de kinderen.

Familie mit Kindern, März 2012
"Super"
De Moor
9,0
11.03.2012 Wij waren dit weekend in dit hotel en vonden het goed.
de kamer is niet zo groot maar je bent er toch maar alleen om te slapen.
leuk dat je er zelf thee kon zetten op de kamer.
vriendelijke mensen aan de receptie.
heel lekker ontbijt,met lekker pistolets en brood enz met eitjes,spek en heel veel voor de kinderen.
wij gaan zeker nog eens terug.
weet echt niet wat de mensen te klagen hebben.
ben al in veel hotels geweest en dit was heel goed.

Paar, Feb. 2012
"Net hotel, dicht bij het strand!"
Joyce en Jeroen
8,0
29.04.2012 Wij hadden een twee persoonkamer geboekt via veiling. De kamer is compact, maar met alle benodigdheden. Kamer zag er modern en netjes uit, evenals de badkamer. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken.
We hadden een kamer op de 3e verdieping, aan de straatkant. Tegenover het hotel werd gesloopt (Met sloophamer), maar hier was niets van te horen met het raam dicht.
Het ontbijt was erg uitgebreid. Personeel erg vriendelijk en bij melding van een defect van licht werd het meteen tijdelijk opgelost met een andere lamp die op de gang scheen en de dag erna was er een monteur bezig.
Met ongeveer 5 min lopen waren we op het strand, waar lekkere eettentjes zitten.

"Teleurstellend"
Jens Wouters
5,0
2,0
11.03.2012 Romantisch weekendje geboekt, superior kamer voor twee personen gevraagd en superkleine familiekamer gekregen. Vier eenpersoonsbedjes samengepropt, hoewel een tweepersoonsbed gevraagd. En op de vraag wat we als koppeltje konden doen met vier bedden kregen we het schampere antwoord 'dat we nog twee mensen konden uitnodigen' of 'de andere twee bedden konden gebruiken om op te springen'. Kamer was niet verwarmd (ijskoud). Ontbijt viel tegen, broodjes waren oud en hard. We waren zelfs niet alleen, andere gasten hadden zelfde problemen. Teleurstelling, wij komen niet meer terug...

"Nee... toch niet"
lschlosser
3,0
01.03.2012 Portier (circa 19 uur) was vooral buiten te vinden om te kunnen roken. Wees welkom!

Hotel kent te veel (kleine) ongemakken. Onze kamer was domweg te klein, het kofferrek gebruiken was geen optie want dan kon je niet meer naar het bad/toilet en/of naar buiten en/of bed (en opgeklapt was het niet echt beter). Fohn hing buiten de badkamer, geen spiegel en snoer te kort om in de badkamer te komen. Diverse lichtknoppen hadden geen functie, afstandbediening TV werkte niet. Badkamer kletsnat na simpele douchebeurt.
Foto op site veiling klopte niet. Kamer gehorig oa door krakende vloeren. Opmerkingen werden pas in 2e instantie gehonoreerd met een andere grotere kamer. Ook hier wat gebreken (douche liep niet door, ook weer niet werkende knoppen). Ook nu weer erg gehorig.

Ontbijt prima.

Volgens mij heeft de manager het niet helemaal bijv een rekening van ruim € 220,50 afronden is prima maar waarom op € 200,50? (en dit voorbeeldbedrag ook innen "heeft u 50 cent?).

Paar, Jan. 2012
"NOOIT MEER"
Brigitte
5,0
1,0
12.01.2012 Hotel Mondo in Oostende is echt niet aan te raden! Het begon al bij de lift, die was vettig, vies, vuil.
Toen we de kamer inkwamen was het mogelijks nog erger. ik heb nog nooit zuldke vieze badkamervloer gezien in een hotel! ook een kapotte wc borstel met in de pot een bruine smueri! walgelijk. een caravan is inderdaad groter dan de kamer die we in het Mondo hadden, de ramen kon je niet doorkijken, vuil, vies.Het kamermeisje was vriendelijk maar ze zou beter moeten poetsen...het ontbijt was ook beneden alle peil, we kregen broodjes die tot in het binnenste beenhard waren...mijn man is snel content maar dit heeft zelfs hij laten liggen. de nacht was ook een hel om 3 uur kwam er een dronken bende binnen met veel getier en gezang. en geroep, ik was echt blij dat ik naar huis kon... laat dit een waarschuwing zijn aan de potentiele klanten maar ook aan de directie van het Mondo!

Paar, Dez. 2011
"In orde"
A & R
8,0
09.12.2011 Zijn 1 nacht verbleven. De dame aan de receptie bij aankomst kon iets vriendelijker zijn en minder geïrriteerd, maar de jongen die daarna haar plaats ingenomen had maakte alles goed. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een superior/comfort kamer. Deze was prima verzorgd en heel ruim. Alleen een gekke indeling. Ze hadden in het midden vd kamer een keukentje geplaatst, waar men eigenlijk niet zo veel aan had + hierdoor viel er een hoek vd kamer weg waar men niets aan had. Heel lekker en verzorgd ontbijt. Ligging vh hotel was ook goed: niet ver van het strand en casino, op loopafstand vh centrum.
Wij vinden het wel voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 6 7 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Poll

Welche europäischen Touristen stören Sie am meisten während Ihres Urlaubs?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen