Hotelbewertungen Hotel Ramada Plaza Antwerp ****

Ramada Plaza Antwerp ****
169 internationale Bewertungen
Hotelbewertungen Hotel Ramada Plaza Antwerp ****
Desguinlei 94, BE 2018, Antwerpen
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Bewertungen zu Hotel Ramada Plaza Antwerp **** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Antwerpen.
Hotel Ramada Plaza Antwerp aktuelle Gesamtwertung 7,6 von 10, basierend auf 169 Hotelbewertungen.
Einen Moment bitte...
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Ramada Plaza Antwerp **** / Antwerpen abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft besucht?

Schriftgröße: A A A

6,3
Bewertungen von:
Sprachauswahl Bewertungen:
Paar, Mai 2013
"Absoluut in het weekend naartoe gaan!"
Chris
2,0
2,0
1,0
04.06.2013 Hotel is voor de weekenden op vrijdag en zaterdag absoluut geen aanrader! Er is een disco onder het hotel, welke tot 6 uur in de nacht altijd open is!! Wij sliepen op de vijfde verdieping van het hotel en werden de hele nacht uit ons bed gedreund. De klachten werden door de receptie niet verholpen, alleen het invullen van een formulier was de oplossing. Verder is het hotel erg ver van het centrum gelegen minimaal 10 minuten met de bus tot centrum, die overigens niet voor de deur stopt. Het personeel is onvriendelijk en het onbijt wordt matig bijgevuld. Ook bij vertrek is het snel afrekenen en niet vragen hoe de overnachting bijvoorbeeld is geweest. De hotelaanbieder vermeldt duidelijk niet op haar site dat er sprake is van een disco, let hier dus op! Kamer mankeerde van alles aan, zo was het niet schoon, gootsteen verstopt, deurrubbers los en gaten in het gordijn.

Nooit naartoe gaan!

Paar, März 2013
"Kan er mee door.."
Chantal
7,0
17.03.2013 2 nachten overnacht.
Vrijdag aangekomen op zich nette en vrij ruime kamers, badkamer
is wat verouderd. Goede bedden en keuze uit 2 soorten kussens.
Nadeel: kamer stonk naar rook en slechte ventilatie, ramen kunnen niet open.
Zoals eerder omschreven hadden ook wij geluidsoverlast vanuit de kelder -2
deze ruimte schijnt verhuurd te worden voor feesten. Wij logeerden op de 2e verdieping en hebben haast niet kunnen slapen, het feest eindigde dan ook pas om 05:00uur. We hebben diende volgende dag aangegeven bij de receptie en kregen een andere kamer toegewezen op de 10 e etage.
Ontbijt is wel aardig alleen brood was niet al te vers, wel genoeg keus.
Helaas hebben wij de 2e nacht ook slecht geslapen door luidruchtige buren ook dit tot 05:30 in de morgen. Erg gehorig dus allemaal!!!!
Verder is het een net hotel en de ligging is ok met de tram zo'n 10 min in het centrum.

Familie mit Kindern, Dez. 2012
"Prima prijs versus kwaliteit"
Fam. Van der Molen
6,0
29.12.2012 Prima verblijf gehad voor 2 nachten met gezin. Goede ruime kamers. Ook goed ontbijt, wel drukke overvolle ontbijtzaal. Wel discogeluid onderin in de nacht maar gelukkig op 4de verdieping hoor je daar niet zo veel meer van.

Paar, Nov. 2012
"Rooklucht"
Eva
7,0
19.11.2012 Afgelopen weekend verbleven in het Ramada Plaza hotel.
De kamer was netjes en verzorgd, maar de kamer stonk erg n(aar rook.
Dit vind ik een groot minpunt voor het hotel. Het ontbijt is goed verzorgd, maar erg simpel en zou iets uitgebreider kunnen.

Een aanrader in het centrum is de Absinthbar voor heerlijke cocktails en Het vermoeide Model (zit vast aan de Onze lieve Vrouwe kathedraal), beide op de Groenplaats.

Paar, Nov. 2012
"Geluidsoverlast!!!!"
d van Eis
3,0
4,0
3,0
5,0
11.11.2012 wij hebben een leuk weekend Antwerpen proberen te vieren.
echter viel dit in Duigen door een Gospel koor en Dicotheek .
waarbij de prioriteit van de manager hoger licht...
zei kan hier de weekenden de zalen aan verhuren maar waarbij wij (de gasten) nietaan slapen toe kwamen.
deze geluidsoverlast ging tot dik in de ochtend 04.30 uur door!!

Gruppenreise, Sept. 2012
"Heerlijk hotel!!"
yvonne
9,0
03.09.2012 aanbieding i.c.m.bobbejaanland,had er weinig van verwacht,maar alles was boven verwachting,prachtige luxe kamers,schoon en netjes,ontbijt was erg goed,er was van alles,scrambles eggs,heerlijk vers brood,sapjes allerlei beleg,toppie,ook bobbejaanland was erg leuk,beetje vervallen,maar alles dichtbij en gezellig

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2012
"Goed hotel, zeer goede service"
Familie Cruden
10,0
7,0
26.08.2012 Wij verbleven hier een weekend. Een erg mooie entree en entourage. Wij hadden een kamer op de 5e verdieping echter werkte onze airco niet. Wij kregen een ven aangeboden deze maakte echter een hard lawaai. Dit werd heel netjes gecompenseerd met een gratis upgrade naar een mooie suite. Geweldige service dus dankzij een zeer vriendelijke man helaas zijn naam vergeten hij had een frans accent en een kaal hoofd. Het ontbijt vrij uitgebreid en lekker. Pannekoekjes met verschillende suiker is een van de voorbeelden. Een aanrader is eten in het restaurant Hugo's en dan de lasagne die kreeg van ons een dikke 10 en wij zijn echt kieskeurig met eten dus dat is zeer hoog. Ook het nagerecht warme appelpie met vanillesaus en ijs was overheerlijk. De kamers zien er netjes uit. Alles is goed schoon. Het enige minpuntje is dat de waterdruk van de kraan niet hoog is. Voor de rest een dikke 10!

Paar, Juni 2012
"Schitterend hotel"
Elke
9,0
02.07.2012 Echt een heel mooi hotel met heerlijke bedden.
Mooie ruime kamers met koffie en thee faciliteiten en rokerskamers voor die mensen die dat graag hebben.

Paar, Juni 2012
"Mooi hotel,op loopafstand van de metro"
Celineee
1,0
18.01.2013 Erg mooi hotel op te zien, wel erg groot.
Kamers zijn mooi ingericht en erg schoon.

Het ontbijt is zeer uitgebreid en wordt goed aangevuld. Je loopt binnen 5 min richting de halte om naar de stad te gaan. Verder is het wel aan een drukke weg gelegen, maar daar heb je geen last van qua geluidsoverlast.

Paar, 2012
"Prima"
Aarti
6,0
18.06.2012 Het is een prima hotel. Minpuntje zijn de beperkte parkeerplaatsen en de zeer kleine parkeervakken. Hotel heeft meer kamers dan de ontbijtzaal op berekend is. Jammer dat we niet in de hoofdontbijtzaal konden eten. We zaten een beetje weggestopt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nächste

Zoover Link für Ihre Website

Mehr Gadgets >>

Umfrage

Welche europäischen Touristen sind am besten angezogen?

Sind Sie Eigentümer?

Wenn Sie der Betreiber dieser Unterkunft sind, melden Sie sich an für den Hotelier Login!Klicken Sie hier für weitere Informationen